We moesten vroeg uit de veren vanmorgen, 6.15 de wekker 7.30 vertrekken naar Sint Pancras. Iedereen was optijd dus we waren even voor 8 bij Vrone.
Een hele grote vereniging met heel veel jeugdteams. Daarom moesten we waarschijnlijk ook zo vroeg.
Het complex is al wel wat gedateerd (en dan spreek ik me nog zacht uit)
We moesten in kleedkamer 9L dus er kwam nog een vereniging bij. Dynamo was de gelukkige.

We zijn deze periode een klasse omhoog gegaan en voetballen nu in de derde klasse, de weerstand zal daardoor hoger zijn. Tegen teams die slimmer en handiger voetballen. Maar daar kunnen we alleen maar van leren.

We begonnen goed aan de wedstrijd met mooie aanvallen, over de zijkanten en door de as namen Figo, Bruno, Hans en Jari het doel van Vrone onder schot. Maar hoe goed we ook Schoten hun keeper had aldoor wel een antwoord. Of het was de paal of lat die een Apollo goal in de weg stond.

Vrone kwam maar mondjes maat van eigen helft maar als ze dan bij ons doel waren was het wel gelijk dreigend. Lenn stond de eerste 10 min goed zijn mannetje op doel. Maar op een mooie solo actie van de rechtsbuiten van Vrone had Lenn geen antwoord. 1-0 achter.

Wij gingen niet bij de pakken neerzitten en streden weer ten aanval. Door de afwezigheid van Scott (sterkte met herstel) was er een kleine mutatie in de opstelling. Thijs vervulde de rol op links/rechts voor. Dit deed hij niet onaardig. Toch kregen we een counter om de oren en gingen we rusten met een 2-0 achterstand. Dit was wel een beetje onverdiend. En menig supporter van Vrone bedankte ook de beste man van het veld hun keeper.

2e helft moesten we uit een ander vaatje tappen. Jongens het gaat niet onaardig. We krijgen kansen genoeg ze willen er alleen nog niet in. Probeer laag over de grond te schieten.

Vrone starte de 2de helft fel en met een paar minuten stond het 3-0. Komop Apollo niks aan de hand gewoon de aanval weer zoeken hij kan er zomaar invliegen.
En jawel na een aantal corners achter elkaar genomen door Isa, schoot ze de bal in de voeten van Jari (die een hele goede wedstrijd speelde) hij bedacht zich geen moment en schoot de bal met een draai buiten bereik van de keeper in de verre hoek. Prachtig en de ontlading was groot het kan nog. Het geloof kwam terug.

Maar de krachten vloeide ook een beetje weg en al dat aanvallen kost een hoop energie en dan merk je dat met omschakelen. Vrone kwam er 1 keer snel uit en met een onhoudbaar schot stond het 4-1.

We bleven echter goed voetballen en Siem en Figo combineerde goed op de helft van Vrone. Figo dreigde met zijn links maar kapte naar rechts voorbij de keeper en schoof hem in het lege doel. Hans tikte de bal nog aan maar volgens ons zat hij al. 5-2

De vrouwelijke jonge scheidsrechter floot een goede wedstrijd en liet tot ontsteltenis van het thuispubliek lekker lang doorgaan. Hierdoor kregen wij nog een paar goede kansen maar we prikte er helaas nog maar 1 bij. Hans was de gelukkige met een schuiver in de hoek.

Al met al ging het niet verkeerd en met een beetje meer geluk aan onze zijde hadden we misschien een puntje of meer gepakt.
Het aanvalspel van onze jongens en dame is prima en als dat zo doorgaat komen de punten vanzelf.
Achterin stonden we ook prima ons mannetje met Dirk als ausputzer (het is de Edgar Davids in de achterste linie). Soms mogen we nog wel wat gemener zijn en een duwtje of tikkie mag best.
Hiermee gaan we weer aan de slag op de training.
Ondanks de nederlaag heb ik weer genoten en hebben we goed gespeeld.