Beleid

Beste Leden van Apollo’68,

Zoals besproken op de jaarvergadering van Apollo’68, gaan we het dit jaar anders aanpakken met de verplichte vrijwilligerswerkzaamheden. We hebben een vast groep vrijwilligers die regelmatig een kantinedienst draaien (uitbreiding is altijd welkom). Deze vast groep kantine medewerkers wordt aankomend jaar ondersteunt door ouders van onze jeugdleden en vanaf de leeftijd van 18 jaar door de spelers zelf. Dit zal ongeveer 1 a 2 keer per seizoen zijn. Mensen die reeds vrijwilligerswerk doen voor de club zullen in principe niet ingedeeld worden en zijn dus vrijgesteld van de verplichte kantinediensten.
Het kan voorkomen dat ouders van jeugdleden een kantinedienst moeten draaien op hetzelfde tijdstip dat hun kind speelt. Toewijzing zal willekeurig plaatsvinden. Per email worden ouders van jeugdleden en spelers van de ingeroosterde dienst op de hoogte gebracht worden. Het volledige rooster staat ook op de website van Apollo’68. Indien iemand verhinderd is dan zal men zelf voor vervanging/ruiling moeten zorgen. Vervolgens dient dit doorgegeven te worden aan Kees Wijte (kantinecommissie, tel: 06-38891294).
De kantinediensttijden zijn:
Zaterdag: 08:00-sluiting 
Zondagochtend 09:30-13:30 
Zondagmiddag 13:00-sluiting
Kantinediensten worden altijd samen met een vaste kantinemedewerker gedraaid. U dient zich te melden bij de kantine, waarna de kantine medewerker u wegwijs zal maken. Spelers die in de ochtend ingedeeld zijn en ’s middags moeten voetballen mogen eerder weg om op tijd bij de wedstrijdbespreking aanwezig te zijn. Mocht de aanvangstijd wijzigen dan zal dit tijdig door de kantinecommissie worden doorgeven. Voor vragen kunt u terecht bij Inge Reus, Kees Wijte of stuur een bericht aan vrijwilligers@apollo68.nl.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het Bestuur en de Kantinecommissie van Apollo’68

Inge Reus en Kees Wijte

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!