Voorzitter schrijft: Mooi weer + enthousiasme = voetbal - Apollo '68

Voorzitter schrijft: Mooi weer + enthousiasme = voetbal

3 mei 2023 19:45


Wat was het genieten afgelopen zondag 30 april. De derby Apollo-Victoria tussen de dames werd gespeeld. Beide teams werden om 11.00u verwacht voor een ontbijtje. Om 12.30 startte de wedstrijd onder leiding van Ab Bakker. Helaas wisten onze dames het niet te winnen; eindstand 1-4. Daarna werd het nog lang gezellig buiten op het zonnige terras met beide teams en de vele supporters die langs de lijn stonden.

Vorig HB'tje schreef ik nog dat het een vraag zou zijn wat ons vlaggenschip zou doen. Na 23 april, de wedstrijd tegen Nieuwe Niedorp, lijkt daar antwoord op te zijn gekomen; het kampioenschap uit zicht. Nieuwe Niedorp was de eerste helft te sterk. Apollo kwam in de tweede helft terug, maar ook Nieuwe Niedorp bleef scoren. Helaas. Wellicht zit er nog een periodetitel in voor ons, maar dat zullen we af moeten wachten. Wanneer Petten op 14 mei wint tegen Wieringerwaard zijn die spelers definitief kampioen.

De zaalcompetities zijn afgerond. Het werd nog even spannend wie boven wie zou eindigen. Uiteindelijk is het het team van Bjorn gelukt om een plekje boven Joris en zijn mannen te eindigen. Zal het volgend jaar weer zo zijn dat ze samen worden ingedeeld? Het leverde in ieder geval leuke wedstrijden op. Waar het nog steeds spannend is: Apollo 3. De winstreeks hebben ze niet meer door kunnen zetten, maar leuk gevoetbald wordt er zeker! De nummer 3 tot en met 7 staan nog zo dicht op elkaar dat alles nog kan gebeuren. Zet hem op mannen!

De jeugdcommissie heeft de brieven betreffende kamp op 9 en 10 juni verspreid onder de jeugdleden. Het belooft een heel gezellig weekend te worden. Daarnaast heeft deze commissie het initiatief genomen om een speeltuintje te creëren op het complex. Deze zal bij de ingang direct links worden geplaatst. Zo kunnen ook de kleinste kinderen veilig op het complex blijven en plezier maken.

Vomaractie
Het is gelukt: we zijn aangemeld bij de Club is Koning actie van de Vomar. Hiervoor hoef je je alleen aan te melden in de app en bij het afrekenen je kaart te scannen. Het bedrag van je boodschappen bepaalt hoeveel er naar onze vereniging gaat. Deze actie in onbeperkt geldig en kan onze vereniging dus weer veel geld opleveren zonder te veel actie. Help jij ons mee?! Download de app, meld je aan voor Club is Koning en voer onze clubcode in: APHE2023 en je spaart mee. Verspreid dit ook zoveel mogelijk onder familie, vrienden en buren. In de kantine zal binnenkort ook promotiemateriaal verschijnen voor deze actie.

Rookvrij
Om een gezonde sportomgeving te stimuleren zal per 1 oktober 2023 ons sportcomplex een rookvrij complex zijn. Dit zullen wij de komende tijd meer onder de aandacht brengen middels borden, berichten en posters.

Gemeente/nieuwbouw
Ik zou jullie op de hoogte houden wanneer er meer nieuws zou zijn met betrekking tot nieuwbouw De Ark op het sportcomplex. Na ons gesprek in december met verschillende partijen hebben wij niets meer vernomen. Ons kwam via via ter oren dat de nieuwe projectleider gestopt was en dat het project dus tijdelijk projectleiderloos was. Afgelopen week zijn wij dan toch benaderd door de nieuwe projectleider voor een kennismakingsgesprek. John en ik zullen op korte termijn dit gesprek voeren.

Volgend HB'tje hoop ik jullie daar iets meer over te kunnen vertellen.

Tot volgende maand
Rosan Wenker
Voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!