Excelletje vermeld: Maarten is winnaar darttoernooi - Apollo '68

Excelletje vermeld: Maarten is winnaar darttoernooi

25 februari 2023 13:00


Het leek wel Lakeside! 6 dartborden, fanatisme, plezier, sportiviteit, de afwezigheid van Robert Poel en een goede avond voor de kantine.
Dat waren de ingrediƫnten voor wederom een geslaagd darttoernooi geregeld door de 12e man. Maar ook de innerlijke mens had niets te klagen dankzij het barteam. Dit waren Joris Wenker, Wesley Mol en Theo Wenker. Zij zorgden voor lekkere hapjes en dat de glazen vol bleven. Heel veel dank!
En o ja, het excelletje van Patrick Wijte was ook onmisbaar.


Wanneer je de resultaten bekijkt van zijn excelletje zie je dat er een nieuwe winnaar is omdat favoriet Marcel Schuit in de halve finales strandde door de uiteindelijke winnaar. 
Uit de poulefase kwamen verliezers en winnaars. Deze streden in aparte poules naar de finales. Bij de verliezers poule waren dit Maurice Dongelmans en Frank Dignum, waarbij Frank de allesbeslissende 3e leg naar zich toe wist te trekken. In de winnaars poule was het een Maarten onderonsje: Maarten de Moes tegen Spils trots Maarten. Maarten had weinig te vertellen want Maarten wist hierin met 3-0 te winnen. Dan heb ik het over Maarten de Moes als kersverse dart kampioen van Apollo’68. Maarten kennen we natuurlijk als de 'poepelewoepserd' van Sanne Hoedjes.
Wat er nog meer noemenswaardig is: Arno Veul die heel knap een 140 wist uit te gooien. Zowel Patrick Wijte, Aad Spil en oud verliezers winnaar Remco van Schagen in de eerste ronde kansloos ten onder gingen. Ze wilden gebroederlijk naar huis maar Patrick zijn plicht riep als spelleider, Aad wilde het Maarten spektakel niet missen en Remco kon er wel stiekem tussenuit knijpen: thuis zat daar gelukkig zijn 'Mel' op de bank, met open armen op hem te wachten waar hij - wat ik er van begreep- de emoties nog steeds niet de baas is. Maar Remco, kop op man.. Het leven gaat verder en wellicht maak je 18 maart bij de Superbingo van de Club van 68 (ook in de kantine) weer meer kans.


Tik op de afbeeldingen om te vergoten. Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!