ZATERDAG 7-1-'23: Nieuwjaarswedstrijd/receptie - Apollo '68

ZATERDAG 7-1-'23: Nieuwjaarswedstrijd/receptie

30 december 2022 13:00


De jaarwisseling is nabij, wat betekent dat de nieuwjaarswedstrijd, dit keer op ZATERDAG(!) 7 januari (15:00) voorafgaand de receptie, ook akelig dichtbij komt. Akelig voor trainer Job Zoon, want de All Stars zijn wederom gebrand om te winnen van de selectie van Apollo'68. De laatste editie werd 2-1 voor de 'oudjes' met dank aan 2 goals van Bas Fernee die er dit keer weer alles aan doet om er bij te zijn. In dit bericht melden wij jullie de line-up van Bas zijn medespelers.

Er wordt inmiddels al 3 weken gesproken over trainen, al blijft het bij praten tot grote vreugd van linksbuiten Edwin Manshanden, die daar helemaal geen zin in heeft.
Het zijn Jos Vlaar, Sander Zwagerman, Daan Modderman en Elroy Konijn die graag willen trainen, namen welke verder geen uitleg behoeven.
Weer een familiefeestje in het verschiet voor Freek, Thijs, Hilco en John de Boer-Borst. Om deze kinderen in het gereel te houden is vriend van de familie Go-Go-Gadget, Jaap Wagenaar er ook bij.
Benjamin van het team is de vorig jaar gestopte Tim Vlaar en in het doel staat Paul van der Werf, die nog altijd op niveau olieballen bakt en bollen stopt bij Alcmaria Victrix.
Supersub Arian Smal welke dat ene moment gaat proberen te pakken, is er bij.
We mogen dit jaar iedereen verrassen met de naam van Nico Braas! Voor Nico moeten we ver terug in de tijd, naar het seizoen 1986/'87 waarin hij furore maakte als spits van ons vlaggenschip en in de herinnering van de schrijver wel eens tegen een kaartje aan liep. Hij belooft 7 januari -net als dat zijn idool Jozsef Kiprich altijd bij FC Tatabánya deed- de winnende binnen te schieten op aangeven van zijn vriend Joris Munster.

Na het horen van deze namen verzonnen routiniers Patrick Wijte en Frank Dignum een slappe smoes en melden zich af voor deze memorabele wedstrijd. Dit is natuurlijk ongelooflijk in een wedstrijd waar het moet gebeuren, de teleurstelling is duidelijk te merken in de houding van captain Lucas de Lange: "na het mislopen van de wedstrijden tegen Victoria O zijn dit de wedstrijden waarvoor je voetbalt. Wanneer dan de mannen die het goede voorbeeld moeten geven het bijltje al een maand voor de wedstrijd neerleggen, weet ik niet meer hoe ik mijn mannen op scherp moet zetten". Tevens een aderlating voor trainer Job Zoon, die nu noodgedwongen een beroep dreigt te moeten doen op Wouter Spil en Mark Kramer.

De technische staf van de All Stars: Jan van Stralen (dat wordt baco inslaan) en zijn assistenten Dick Spruit en Frank ' Davids' Konijn.
Scheidsrechter en tevens 12e man Gerrit Mol wordt geholpen en geflankeerd door Jan Spruit.
Wedstrijdcoördinator: Nico Bakker.
Dit zijn de namen die het gaan doen en u leest het goed: eindelijk hebben we een mogelijkheid gevonden dat John Vlaar er deze dag niet bij staat.

Het belooft een prachtige dag te worden, wat je natuurlijk niet mag missen! De receptie zal na de wedstrijd beginnen.
Mocht de wedstrijd onverhoopt niet doorgaan omdat bijv. nog meer spelers van Job het niet aandurven, gaat de receptie evengoed door met wederom een overheerlijk buffet verzorgd door de Club van 68.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!