Corona update 17-10

19 oktober 2020 18:15


De persconferentie van afgelopen dinsdag is ons allemaal niet ontgaan. De maatregelen zijn aangescherpt en dit heeft gevolgen voor de trainingen en wedstrijden van de sport. Hoe het vorm krijgt bij Apollo '68 lees je hier:

Tot minstens 10 november 2020 geldt:

1. Geen competitie-/bekerwedstrijden in de zaal en op het veld voor jeugd en senioren.

2. Trainingen van de jeugd tot en met JO17 kunnen doorgaan. Trainingen voor de senioren mogen officieel in groepen van maximaal 4 personen doorgaan, mits de 1,5 meter wordt gewaarborgd. Wij zijn druk bezig om in goed overleg te kijken naar een passende invulling. Betrokkenen horen hier later meer over.

3. Voor de jeugd is het mogelijk om op eigen complex met spelers van eigen vereniging toernooitjes/wedstrijden te spelen. Ook hier zijn we mee bezig en de betrokken personen zullen hierover worden ingelicht.

4. Kleedkamers zijn gesloten. Iedereen moet dus in sportkleding het terrein op komen. 

5. Er is geen publiek op het complex welkom bij zowel trainingen als andere activiteiten op het complex.

6. Kantine is gesloten.

Omdat er nog geen duidelijkheid is over hoe lang corona de wedstrijden en trainingen deels tot helemaal pauzeert, doen wij (nog) geen uitspraak over eventuele tegemoetkoming van de contributie. Wanneer er meer duidelijkheid is, zullen wij jullie hierover berichten. Als u zelf door deze tijden in financiële problemen terechtkomt, kunt u contact opnemen met het bestuur. 

Wij zijn ons bewust dat deze situatie weer iets vraagt van ons allemaal. Blijf gezond en contact bij vragen één van de bestuursleden.

Sportieve groet,

Het bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!