Zondag: shirtjes presentatie Apolo'68 3

6 mei 2019 19:45


De mannen van Apollo 3 worden in een nieuw jasje gestoken.

Komende zondag volgt een nieuwe poging voor de eerder afgelaste shirtjes presentatie van de helden van Apollo 3. Zij spelen dan onder leiding van top scheidsrechter Adrie Bakker 10:45 uur thuis (op het A veld) tegen RKEDO 6, welke op een tweede plek staan, dus dat zal een zware pot voor de mannen worden. Maar, de bal is rond....

Voorafgaande de wedstrijd zal er een fotoshoot zijn met alle aanwezige pers en in het bijzijn van hun sponsoren. Wat zullen ze 'shinen' in hun nieuwe pak welke wordt gesponsord door Frank Molenaar Dienstverlening, het adres voor menig klus van sloop werk tot beton storten tot havenwerkzaamheden, kortom het 'manusje' van alles. Op het nieuwe tenue zal ook de naam van sponsor Van Schagen Tulips prijken, het adres voor alles op het gebied van tulpen: van een prachtige bos tulpen op tafel tot een mooie bos in uw eigen tuin dankzij hun bollen.

Jullie zullen vast reuzen benieuwd zijn hoe hun pakjes om hun strakke lichamen vormen, kom daarom allemaal kijken! Er is geen entree, er is wel plezier, prachtig tiki taka voetbal en een gezellig samenzijn. Kom op tijd!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!