Datum

5 januari 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het is vandaag 13 januari, 8 dagen na de gezellige nieuwjaarsreceptie en 8 dagen na een memorabele winst van de All Stars, zij wonnen met 2-1 van de mannen van Pauli. De nog fitte 'oudjes' (die voor deze gelegenheid 2 trainingen hebben gehad van Dirk Spruit) aangevuld met groot talent Tjibbe Jorritsma die op het laatste moment werd opgeroepen omdat Marcel Spil de zenuwen niet de baas was. Zij konden een 1-0 achterstand weg poetsen door 2 goals op naam van Bas Fernee.

De dag begon in de kantine met een koppie en een appelflap, daarna een korte warming up en werd 'kavel koper' bij Hensbroek actief John Vlaar kort in het zonnetje gezet (hij betaalde ruim voldoende om een plekje in de All Stars te bemachtigen). ZIjn kinderen en tevens super talenten Sep en Mel waren de pupillen van de wedstrijd en namen de aftrap nadat Tinus Mak het eerste fluitsignaal liet horen. Zij schoten feilloos binnen.

Al na 5 minuten was daar Bas Weel die de bal achter Joost van Baar in het net wist te schieten. Men dacht langs de lijn "dit wordt een eitje voor Apollo 1", maar wie dat dacht had het mis.
Na de 1-0 werden de mannen van Jan van Stralen wakker geschud. Joris Munster, die deze dag ruim op tijd,- en gedreven tot op het bot was, stond achterin zijn mannetje en voorin stonden met o.a. Bas, Daan, George en Elroy, mannen met klasse.

In de 25ste minuut viel de gelijkmaker van Bas Fernee en nog voor de rust maakte dezelfde Bas er 2-1 van. De All Stars hadden de regie in handen. Het had misschien nog uit kunnen lopen maar scheidsrechter Tinus floot voor de thee.

In de rust helaas een blessure bij keeper Joost van Baar die met zijn teen tegen de lat had getrapt. Hij werd vervangen door Nick Klaver die de tweede helft uitstekend zijn mannetje stond en het doel schoon hield. Deze helft begonnen de All Stars weer sterk en werd er voor hun discutabel een goal afgekeurd door Gerrit Mol die met zijn vlag sond te wapperen. Naarmate de wedstrijd langer duurde des te beter Apollo leek te worden, al ging er nog veel mis. Gelukkig duurde de wedstrijd maar 80 minuten en konden de All Stars proosten op een welverdiende overwinning.