All Stars winnen nieuwjaarswedstrijd - Apollo '68

All Stars winnen nieuwjaarswedstrijd

Apollo 68 1 (zon)

1 - 2

All Stars 1 (zon)

Datum

5 januari 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het is vandaag 13 januari, 8 dagen na de gezellige nieuwjaarsreceptie en 8 dagen na een memorabele winst van de All Stars, zij wonnen met 2-1 van de mannen van Pauli. De nog fitte 'oudjes' (die voor deze gelegenheid 2 trainingen hebben gehad van Dirk Spruit) aangevuld met groot talent Tjibbe Jorritsma die op het laatste moment werd opgeroepen omdat Marcel Spil de zenuwen niet de baas was. Zij konden een 1-0 achterstand weg poetsen door 2 goals op naam van Bas Fernee.

De dag begon in de kantine met een koppie en een appelflap, daarna een korte warming up en werd 'kavel koper' bij Hensbroek actief John Vlaar kort in het zonnetje gezet (hij betaalde ruim voldoende om een plekje in de All Stars te bemachtigen). ZIjn kinderen en tevens super talenten Sep en Mel waren de pupillen van de wedstrijd en namen de aftrap nadat Tinus Mak het eerste fluitsignaal liet horen. Zij schoten feilloos binnen.

Al na 5 minuten was daar Bas Weel die de bal achter Joost van Baar in het net wist te schieten. Men dacht langs de lijn "dit wordt een eitje voor Apollo 1", maar wie dat dacht had het mis.
Na de 1-0 werden de mannen van Jan van Stralen wakker geschud. Joris Munster, die deze dag ruim op tijd,- en gedreven tot op het bot was, stond achterin zijn mannetje en voorin stonden met o.a. Bas, Daan, George en Elroy, mannen met klasse.

In de 25ste minuut viel de gelijkmaker van Bas Fernee en nog voor de rust maakte dezelfde Bas er 2-1 van. De All Stars hadden de regie in handen. Het had misschien nog uit kunnen lopen maar scheidsrechter Tinus floot voor de thee.
 
In de rust helaas een blessure bij keeper Joost van Baar die met zijn teen tegen de lat had getrapt. Hij werd vervangen door Nick Klaver die de tweede helft uitstekend zijn mannetje stond en het doel schoon hield. Deze helft begonnen de All Stars weer sterk en werd er voor hun discutabel een goal afgekeurd door Gerrit Mol die met zijn vlag sond te wapperen. Naarmate de wedstrijd langer duurde des te beter Apollo leek te worden, al ging er nog veel mis. Gelukkig duurde de wedstrijd maar 80 minuten en konden de All Stars proosten op een welverdiende overwinning.

Nog wat feitjes om te vermelden:
Bas scoorde 3 keer: Bas Weel 1, Bas Fernee 2.
Gebroeders Mark en Patrick Wijte weer op 1 veld.
Mees Bakker een basisplek.
Jarno Water na 17 jaar weer schoenen met noppen aan z'n voeten.
De eerste winst van de All Stars na de herintrede van de nieuwjaarswedstrijd.
De eerste keer dat Edwin Manshanden niet mee doet (het lek gevonden?)
Arian Smal ruim op tijd.
Gebroeders de Boer ( Freek, Thijs en Hilco) op 1 veld.
Een unieke foto van vader John met kinderen Sep en Mel.
VAR Frank Konijn kon niet overtuigen bij de discutabele afgekeurde goal.
Wim Zwagerman die een corner van Aron de Vries van het dak kon vissen.
Prachtige foto's dankzij Dick de Boer.
Een uiterst gedreven All Stars team, welke volgend jaar weer een oproep kunnen verwachten.
Uitstekende kantine medewerkers.
Top vrijwilligers.
Een zeer gezellige nieuwjaarsreceptie.
Een man of the match die pas in de derde helft bekend kon worden gemaakt.
Man of the match: George Beentjes.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!