Home

Rabo Club Support

6 oktober 18:30  Sinds gister kan er weer gestemd worden voor de Rabo Club Support. Een sponsoractie vanuit de Rabobank, hoe meer stemmen, hoe hoger het sponsorbedrag. Ieder lid van de Rabobank kan stemmen tot en met 24 oktober. Onwijs gaaf wanneer u uw stem aan onze vereniging wilt geven. Ontzettend bedankt alvast!


Scheidsrechters bedankt!

2 oktober 16:45  De week van de scheidsrechter. Waar zou een wedstrijd zonder scheidsrechter zijn? Juist, dan mag hij niet eens beginnen. Apollo’68 heeft een vast koppel scheidsrechters, waar wij ontzettend blij mee zijn. De groep is niet groot, daarom blijven we altijd op zoek naar nieuwe scheidsrechters, vele handen maken immers licht werk. Geïnteresseerde kunnen contact opnemen de voetbal technische zaken commissie: vtz@apollo68.nl. Des te groter is onze dankbaarheid naar ons vaste koppel scheidsrechters. Dat zijn Patrick Dekker, Ross Dekker, Ab Bakker, Gerrit Mol, Nick Klaver en Herman Meijer. Jullie zijn geweldig!


Gezocht: wedstrijdsecretaris zondag

27 september 21:15  Kun je goed plannen? En vind je het leuk om achter de schermen een belangrijke taak op je te nemen voor Apollo'68? Dan is deze functie echt iets voor jou! Apollo'68 zoekt namelijk een wedstrijdsecretatis voor zondag. Je regelt het schema voor onze (senioren)teams tijdens het weekend en maakt met onze scheidsrechters afspraken, zodat de voetbalmiddag compleet is. Iets voor jou of wil je meer weten? Neem dan graag contact op met Rosan Wenker via voorzitter@apollo68.nl.


Doe mee met de toto!

26 september 14:45  We gaan weer beginnen!! Iedereen op de club draait inmiddels weer warm om er dit seizoen weer te staan. Zo ook jaaa... De Twaalfde Man! Ze zijn er weer en laten van zich horen! De TOTO staat op het punt van beginnen, evenementen worden gepland en de derby's staan weer op het programma. meer »


Mooi sponsorbedrag Deen

21 september 18:30  Zie hier een trots en dankbare voorzitter. Ze heeft het prachtige bedrag van 1000,- mogen ontvangen van onze geliefde Deen Supermarkten. Iedereen die hun muntjes in onze koker heeft willen doen ontzettend bedankt, zonder jullie had het nooit zover gekomen.. Ook een gigantisch woord van dank voor Deen Supermarkten voor dit mooie bedrag en alle sponsoringen in de loop der jaren. ❤️


Algemene ledenvergadering

12 september 8:30  Komende vrijdag op 17 september zijn alle vrijwilligers, leden en betrokkenen weer uitgenodigd op de 'algemene ledenvergadering' in de kantine om 20:00 uur. Super goed als u aanwezig kunt en wilt zijn, meer »


Ron terug in het geel

11 september 8:45  De cirkel is rond. Voor het eerst in zo’n 30 jaar voetbalde Ron Vlaar weer in een Apollo-tenue. Het gebeurde gisteravond tijdens de vrijdagavond-wedstrijdjes van het 35+-elftal, in Obdam.meer »


Kogge Cup afgelast

13 augustus 13:45  De Kogge Cup die dit jaar zou worden georganiseerd op de velden van St. George in Spierdijk gaat niet door. Dit is besloten vanwege de aanhoudende Corona perikelen/maatregelen. De Kogge Cup staat bekend om zijn contact en gezelligheid na de wedstrijd en daardoor is het onmogelijk bevonden een mooi toernooi neer te zetten.


Oefenwedstrijd Sint Boys van zondag afgelast

1 augustus 15:15  zo 22-aug. 14:00 uur Apollo 68 1 - Dirkshorn (Hensbroek) za 28-aug 17:00 uur Kogge Cup *AFGELAST* Kwiek-Berkhout-Oosthuizen (Spierdijk) - >AFGELAST<- zo 12-sep 14:00 uur Nieuwe Niedorp - Apollo 68 1 (Nieuwe Niedorp) zo 19-sep 14:00 uur Apollo 68 - Sint Boys (Hensbroek) - > AFGELAST<-meer »


Brief van de Club van 68

27 juli 18:45  Hensbroek, 2021meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!