Home - Apollo '68

Home

TOTO 2023-2024

19 september 20:30  Beste Toto-deelnemers, JAAAA, daar is ie weer hoor! Het onderdeel en competitie die de wedstrijden van de senioren nog leuker en boeiender maakt binnen onze vereniging. We hebben het natuurlijk over de TOTO van de Twaalfde Man van Apollo'68!! Dit jaar spannender dan ooit!meer »


Winst

19 september 20:30  Opstarten vraagt toch altijd meer energie dan verwacht. Ik merk om mij heen dat daar meer mensen last van hebben. Toch is het heel fijn om te zien dat we langzamerhand weer in het ''normale'' ritme komen.meer »


Interview: Job Zoon 2.0

7 september 19:30  Alweer een interview met Job Zoon? Tja, maar er waren ook wel weer vragen! En zo met het oog op het nieuwe seizoen is het altijd weer interessant om te weten hoe de gedachtegang van de trainer is. Hij heeft inmiddels in de voorbereiding nog geen wedstrijd gewonnen: WBSV werd verloren, 2 wedstrijden in de Kogge Cup (Victoria en een team van Dynamo) gingen verloren en ook het oefenpotje tegen St George ging niet lekker. Afgelopen weekend tegen derde klasse degradant Winkel gingen de punten ook niet mee in de tas. Maar goed, daar leer je weer van toch? Al zegt hij zelf daarover: "op de eerste wedstrijd na, allemaal pittige tegenstanders, daar gaan we straks de vruchten van plukken".meer »


Voorstelling ‘’Kom op nou jongens’’

31 augustus 11:30  Gezellige avond voor ouders en coachesmeer »


JO14 Jeugdtrainer gezocht

18 augustus 15:30  JEUGDTRAINER GEZOCHT Wij zijn op zoek naar een trainer voor onze JO14. Het gaat om de training die wordt gegeven op de maandagavonden van 19.00u tot ongeveer 20.15u. De trainingen zullen samen met 1 van onze andere jeugdtrainers worden gegeven. De JO14 bestaat uit jongens met een leeftijd van 11 t/m 13 jaar. Je hoeft geen trainersdiploma te hebben. Enige ervaring met het geven van voetbaltraining is wel een pré. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op met bestuurslid voetbaltechnische zaken Hilco de Boer (0613772565 / vtz@apollo68.nl).


Speeltuin Apollo’68

19 juli 20:00  Afgelopen vrijdag was de feestelijke opening van de diverse speeltuinen door het dorp. En er is wederom leuk speeltuin nieuws! Uit initiatief van de Jeugdcommissie heeft het oude speeltoestel van de Roodeswerf een mooi nieuw plekje gekregen op ons complex! Dat is toch fantastisch?!


Voorzitter schrijft: Een klein groot dorp

5 juli 19:30  Wauw! In één woord een terugblik op Hensbroek Aktief. Wat een succes! De organisatie en haar vrijwilligers hebben het voor elkaar gebokst en dat verdient een groot compliment. De financiële steun die wij hierdoor krijgen, is in geen woorden te omschrijven. Allen heel veel dank, ook dank aan de vrijwilligers die namens Apollo hebben geholpen.meer »


Voorzitter schrijft: Zomerstop

11 juni 8:45  Het einde van het seizoen is voor alle teams duidelijk. Het eerste elftal heeft als kadootje nog een promotiewedstrijdronde mee mogen doen, maar 4de klasser Zwaagdijk was toch sterker. Helaas verloor Apollo met 2-0, maar zoals in het NHD stond vermeld: ‘’Nederlaag maakt duidelijk dat Apollo ‘68 nog niet klaar is voor de vierde klasse’’. Volgend jaar dus wederom de vijfde klasse.meer »


Steun onze club door boodschappen te doen bij Vomar

9 mei 20:45  Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee! 1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar. 2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: APHE2023 3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee! 4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.* Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas! NB. Het is niet noodzakelijk om kooppunten te kopen bij de kassa om te sparen voor deze actie. Kassamedewerkers vragen hier wel naar, maar dat is dus een andere actie.


Voorzitter schrijft: Mooi weer + enthousiasme = voetbal

3 mei 19:45  Wat was het genieten afgelopen zondag 30 april. De derby Apollo-Victoria tussen de dames werd gespeeld. Beide teams werden om 11.00u verwacht voor een ontbijtje. Om 12.30 startte de wedstrijd onder leiding van Ab Bakker. Helaas wisten onze dames het niet te winnen; eindstand 1-4. Daarna werd het nog lang gezellig buiten op het zonnige terras met beide teams en de vele supporters die langs de lijn stonden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!