Home

Voorzitter schrijft: Weer hetzelfde liedje

13 december 16:30  Wéér verscherpte maatregelen, wéér een competitie stilgelegd en wéér de 1,5-meter-maatregel. We hebben het er maar mee te doen. Dat houdt in dat voor nu alle competitiewedstrijden van het eerste elftal er tot en met 19 december zijn uitgehaald. De andere wedstrijden kunnen wel worden gespeeld. Het zit de teams nog niet echt mee om de punten in Hensbroek te houden of mee te nemen. Het is deze maand alleen de dames gelukt om 3-0 te winnen van KSV. Apollo 2 (Westfriezen, 3-3), JO12 (Con Zelo, 3-3), JO17 (Dynamo, 4-4; Victoria, 5-5) wisten bij genoemde wedstrijden nog één punt te behalen. Het weer was ons afgelopen maand helaas niet gezind, waardoor veel wedstrijden werden afgelast. Ik hoop dat in 2022 het geluk meer aan onze zijde ligt.meer »


Mark Pauli stopt als hoofdtrainer bij vierdeklasser Apollo '68

10 december 11:00  Apollo '68 gaat de komende periode op zoek naar een andere hoofdtrainer voor volgend seizoen, omdat Mark Pauli onlangs heeft aangegeven te stoppen bij de vierdeklasser uit Hensbroek. Na dit seizoen zijn Mark en Apollo '68, 3 seizoenen aan elkaar verbonden geweest. Geïnteresseerde trainers kunnen tot uiterlijk 9 januari hun CV en motivatiebrief sturen naar vtz@apollo68.nl.


Coronaprotocol Apollo ‘68 per 14 november

16 november 20:30  Zoals jullie weten is de regelgeving omtrent Corona aangescherpt. Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van de huidige maatregelen.meer »


Actie Duijn

15 november 19:15  Onze kleding leverancier Duijn heeft een decemberactie, zie bijgaande flyer voor meer informatie.meer »


Welkomstrprogramma jeugdtrainers

26 oktober 21:45  Afgelopen maandag deden 11 van onze trainers mee aan het 'Welkomstrprogramma Jeugdtrainers', dat sinds dit seizoen gratis wordt aangeboden door de KNVB. Het doel van deze cursus is om de trainers (bij) te scholen, zodat zij kunnen bijdragen aan nog meer plezier en ontwikkeling bij de leden van Apollo. Onder begeleiding van KNVB docent Ingmar Brilman, werd zowel binnen (theorie) als buiten (praktijk) aandacht besteed aan de basis principes van het geven van voetbaltraining. De deelnemers waren enthousiast en gaven aan dat het leerzaam was. KNVB en deelnemers, bedankt!meer »


Voorzitter schrijft: Droom

21 oktober 13:30  We zijn weer een maand verder en ondertussen voelt het op het complex weer als normaal. Er is geen beperking meer voor de trainingen, wedstrijden en het publiek. De 1,5-metermaatregel is opgeheven, maar daardoor volgde een nieuwe uitdaging: de QR-code in de kantine als er een consumptie genuttigd wordt. Als bestuur hebben we hier vaak over vergaderd met de kantinecommissie. Hopen dat de cijfers niet te snel gaan stijgen komende periode en dat we elkaar kunnen blijven treffen op het complex.meer »


Scheidsrechters bedankt!

2 oktober 16:45  De week van de scheidsrechter. Waar zou een wedstrijd zonder scheidsrechter zijn? Juist, dan mag hij niet eens beginnen. Apollo’68 heeft een vast koppel scheidsrechters, waar wij ontzettend blij mee zijn. De groep is niet groot, daarom blijven we altijd op zoek naar nieuwe scheidsrechters, vele handen maken immers licht werk. Geïnteresseerde kunnen contact opnemen de voetbal technische zaken commissie: vtz@apollo68.nl. Des te groter is onze dankbaarheid naar ons vaste koppel scheidsrechters. Dat zijn Patrick Dekker, Ross Dekker, Ab Bakker, Gerrit Mol, Nick Klaver en Herman Meijer. Jullie zijn geweldig!


Gezocht: wedstrijdsecretaris zondag

27 september 21:15  Kun je goed plannen? En vind je het leuk om achter de schermen een belangrijke taak op je te nemen voor Apollo'68? Dan is deze functie echt iets voor jou! Apollo'68 zoekt namelijk een wedstrijdsecretatis voor zondag. Je regelt het schema voor onze (senioren)teams tijdens het weekend en maakt met onze scheidsrechters afspraken, zodat de voetbalmiddag compleet is. Iets voor jou of wil je meer weten? Neem dan graag contact op met Rosan Wenker via voorzitter@apollo68.nl.


Doe mee met de toto!

26 september 14:45  We gaan weer beginnen!! Iedereen op de club draait inmiddels weer warm om er dit seizoen weer te staan. Zo ook jaaa... De Twaalfde Man! Ze zijn er weer en laten van zich horen! De TOTO staat op het punt van beginnen, evenementen worden gepland en de derby's staan weer op het programma. meer »


Mooi sponsorbedrag Deen

21 september 18:30  Zie hier een trots en dankbare voorzitter. Ze heeft het prachtige bedrag van 1000,- mogen ontvangen van onze geliefde Deen Supermarkten. Iedereen die hun muntjes in onze koker heeft willen doen ontzettend bedankt, zonder jullie had het nooit zover gekomen.. Ook een gigantisch woord van dank voor Deen Supermarkten voor dit mooie bedrag en alle sponsoringen in de loop der jaren. ❤️


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!