Home

Open trainingen voor de jeugd!

15 mei 9:45  Op 23, 24 en 25 mei organiseren wij voor de jeugd speciale trainingen waarbij vriendjes en vriendinnetjes van de huidige jeugdleden ook mogen aansluiten. Ben je nog geen lid, heb je een vriendje of vriendinnetje die wel al lid is en wil je graag een keertje meetrainen, vraag dan aan hem/haar of je op 1 van deze dagen mag meetrainen. Kom je ook?


Met de scheidsrechters op stap

7 mei 21:15  Als dank voor hun inzet bij de club, hebben onze scheidsrechters vanavond onder leiding van Hilco een rondleiding gekregen bij de KNVB en mochten zij o.a. in het Replay Centre kijken. Dit is de werkplek van de VAR bij de eredivisie wedstrijden. Patrick, Ross, Ab, Gerrit en Nick, nogmaals bedankt voor jullie inzet. Wil jij ook een keer een wedstrijd fluiten bij de jeugd of senioren? Meld je dan bij Hilco de Boer via vtz@apollo68.nl.


Voorzitter schrijft: Het slotstuk

5 mei 21:15  De spanning begint te stijgen nu de laatste wedstrijden in de competitie worden gespeeld. Het is Apollo 1 gelukt om tegen Sporting S (uit) en Oosthuizen (thuis) te winnen. Deze zes punten zijn belangrijk om mogelijk degradatie te voorkomen. Met nog drie wedstrijden op het programma (Apollo-Beemster, 8 mei --- Apollo-Alc.Victrix, 22 mei ---- Alk.Boys-Apollo, 29 mei) lukt het de jongens hopelijk om boven die degradatielijn te blijven. De jeugd geniet op dit moment van de meivakantie waardoor er geen wedstrijden op het programma staan. Het is het wel waard om te vermelden dat het de JO12 gelukt is om alle wedstrijden in april te winnen. Goed bezig!meer »


Marcel Schuit wint dart toernooi

23 april 16:45  Eindelijk mocht het weer plaats vinden na wéér een jaar Corona. Alle pijlen waren messcherp geslepen, het excel brein liep op hoge toeren. Ja: het darttoernooi vond vorige week vrijdag weer plaats! meer »


Scheidsrechters presentatie door Nick

1 april 11:45  Woensdagavond gaf Nick Klaver een presentatie aan de spelers van de JO15 over het fluiten en vlaggen van wedstrijden. Aan de hand van foto's en video's gaf hij een introductie in de spelregels en vertelden hij enthousiast over wat er zo leuk is aan het fluiten/vlaggen van wedstrijden bij de jeugd en senioren. De eerste spelers van de JO15 hebben zich direct na afloop meteen aangemeld om 1 of misschien zelfs meerdere keren een wedstrijd te fluiten. Daarbij zullen ze worden begeleid door Nick. meer »


Terugblik Victoria O - Apollo'68

23 maart 20:30  De media wist de derby van afgelopen zondag ook weer massaal te vinden. Helaas wist Apollo geen punt te halen en werd de uitslag 2-0 voor de Obdammers. Desalniettemin was het naderhand wel erg gezellig in de derde helft in de Konkel. Bijgaand vind u een verslag van de razende reporter van Victoria O, het krantenartikel uit het Noord Hollands Dagblad en een mooie reportage van NH-Nieuwsmeer »


TOTO-Tussenstand van De Twaalfde Man

10 maart 18:30  De bal rolt inmiddels weer een tijdje. Helaas door het weer zijn er de afgelopen tijd nogmaals veel wedstrijden afgelast. Toch zijn er diverse TOTO-wedstrijden gespeeld en staat het mooie voetbalweer op ons te wachten. Door het nieuwe programma van Apollo 1 is er al een wedstrijd uit de 2e seizoenhelft gespeeld en meegenomen in de nieuwe tussenstand. Dit betreft de wedstrijd tegen Oosthuizen uit. In totaal zijn er weer 6 TOTO-wedstrijden gespeeld. meer »


Job Zoon nieuwe hoofdtrainer Apollo '68 2022/2023

2 maart 17:45  Job Zoon wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Apollo '68. Nadat bekend werd dat de huidige hoofdtrainer Mark Pauli na dit seizoen afscheid neemt, hebben we meerdere sollicitaties ontvangen. Met een aantal daarvan hebben de technische commissie en een afvaardiging van de selectie gesprekken gevoerd en Job kwam daarin het beste naar voren. meer »


Voorzitter schrijft: Weer hetzelfde liedje

13 december 16:30  Wéér verscherpte maatregelen, wéér een competitie stilgelegd en wéér de 1,5-meter-maatregel. We hebben het er maar mee te doen. Dat houdt in dat voor nu alle competitiewedstrijden van het eerste elftal er tot en met 19 december zijn uitgehaald. De andere wedstrijden kunnen wel worden gespeeld. Het zit de teams nog niet echt mee om de punten in Hensbroek te houden of mee te nemen. Het is deze maand alleen de dames gelukt om 3-0 te winnen van KSV. Apollo 2 (Westfriezen, 3-3), JO12 (Con Zelo, 3-3), JO17 (Dynamo, 4-4; Victoria, 5-5) wisten bij genoemde wedstrijden nog één punt te behalen. Het weer was ons afgelopen maand helaas niet gezind, waardoor veel wedstrijden werden afgelast. Ik hoop dat in 2022 het geluk meer aan onze zijde ligt.meer »


Mark Pauli stopt als hoofdtrainer bij vierdeklasser Apollo '68

10 december 11:00  Apollo '68 gaat de komende periode op zoek naar een andere hoofdtrainer voor volgend seizoen, omdat Mark Pauli onlangs heeft aangegeven te stoppen bij de vierdeklasser uit Hensbroek. Na dit seizoen zijn Mark en Apollo '68, 3 seizoenen aan elkaar verbonden geweest. Geïnteresseerde trainers kunnen tot uiterlijk 9 januari hun CV en motivatiebrief sturen naar vtz@apollo68.nl.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!