Home

Voorlopige teamindeling junioren bekend

9 juni 8:45  De voorlopige indeling (!) van de junioren is bekend. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.meer »


Foto’s Oranjefestival

23 mei 16:00  Wat was het genieten! Het oranjefestival was een groot succes. 90 enthousiaste kinderen hebben een fantastische dag gehad onder leiding van een heuse Oranje international.meer »


25 mei 2e open training voor nieuwe dames

19 mei 20:30  ❗❗Dames opgelet! ❗❗ Omdat de eerste instuiftraining voor de dames zo'n succes was en omdat er toen een aantal dames niet konden hebben de initiatiefnemers besloten nog een instuiftraining (open training) te houden en wel op dinsdag 25 mei van 19:30 tot 21:00 uur met trainers Chiel en Rik. meer »


Voorzitter schrijft: Er lijkt geen einde aan te komen...

11 mei 16:15  We willen zo graag allemaal weer, maar het is nog steeds niet mogelijk helaas. Wat wel mogelijk is en waar de focus de afgelopen weken op heeft gelegen (en nog steeds ligt) betreft het Oranjefestival voor jeugd. Met het organiseren van deze ochtend willen we voor alle jeugd een leuke voetbalochtend verzorgen en door zowel leden als niet-leden de mogelijkheid te geven om zich aan te melden, hopen wij natuurlijk op nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen. ´Onze´ Ron Vlaar zal bij deze ochtend aanwezig zijn en zal door middel van verschillende oefeningen de jeugd laten ervaren hoe het is om te spelen zoals in Oranje. Gezien de maatregelen is er geen publiek welkom, maar wij gaan op zoveel mogelijk manieren deze dag vastleggen om ook de sfeer over te brengen bij thuiszittende ouders. meer »


Apollo'68 zoekt dames!

20 april 19:15  Dames opgelet! Wij missen het damesvoetbal. Op zondag een balletje trappen, de geur van het gras, kleedkamergrappen, de joelende mensen langs de lijn, een balletje breed, elkaar inzepen, een natje/droogje in de derde helft van de kantine.. Kortom, wij hunkeren weer naar het gele shirt!!meer »


Voorzitter schrijft: Complimenten

11 april 12:15  Vorige maand schreef ik over de onderlinge wedstrijden van de jeugd die in maart elke zaterdag en zondag hebben plaatsgevonden. Deze hebben kunnen plaatsvinden door enthousiasme van de commissie voetbaltechnische zaken, maar zeker ook door de inzet van de trainers en de spelers. De wedstrijden werden met veel sportiviteit gespeeld. De uiteindelijke winnaars waren Tygo Klok (JO10), Roos Weel (JO12), Mike Buisman (JO12), Don van Schagen (JO14) en Kick Hoogewerf (JO17). Zij wisten de meeste punten over de hele maand te behalen. Gefeliciteerd met deze mooie overwinning! meer »


Don en Kick winnen

4 april 12:15  Vandaag was het de beurt aan de JO14 en JO17 om hun onderlinge mixtoernooi van maart af te sluiten. Winnaar bij de JO14 was Don van Schagen. Winnaar bij de JO17 was Kick Hoogewerf. Gefeliciteerd jongens 👍🏻🏆meer »


Tygo en Roos winnen

27 maart 13:15  Vanochtend was de laatste speelronde van het onderlinge mixtoernooi van de JO10 en JO12. De winnaars waren degenen die de meeste punten hadden gehaald op de zaterdagen van maart. meer »


Interview: Judith Korse

21 maart 9:00  Wie is toch het financiële brein achter onze club? De 'Wopke Hoekstra' van Apollo ’68. Ieder jaar staan ze steevast op de agenda van de jaarvergadering: de jaarrekening en begroting, toegelicht door de penningmeester. Een professioneel overzicht, waar haast geen vragen over zijn maar te meer complimenten over komen. Gemaakt door Judith Korse en haar mocht ik wat vragen stellen.meer »


Voorzitter schrijft: En dan is de competitie definitief ten einde....

13 maart 12:30  Tijdens de persconferentie van 23 februari heeft Mark Rutte medegedeeld dat personen tot 27 jaar gezamenlijk mogen sporten in teamverband. Ik wens de leeftijdsgroep vanaf 18 tot 27 jaar heel veel plezier toe tijdens het trainen. Het was voor deze groep al wel mogelijk om op afstand en in duo's te trainen op een veld, maar voor sommigen was dit een brug te ver. Ik hoop dan ook dat het plezier in het overspelen van de bal weer bij iedereen terugkomt. Laat ik ook vooral het teamgevoel niet vergeten. Het is natuurlijk niet niks om lange tijd niet als team actief te zijn op het voetbalveld.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!