Home

Kom ook naar het Oranjefestival

18 april 12:00  Heb je ooit al gedroomd hoe het voelt om een Oranje Leeuw(in) te zijn? Zaterdag 15 mei organiseert Apollo'68 het Oranjefestival en ben je dichterbij dan ooit. En bij Apollo'68 doen we dit uiteraard met een special guest. Lees snel verder en schrijf je in!meer »

Dames gezocht!

20 april 19:15  Dames opgelet! Wij missen het damesvoetbal. Op zondag een balletje trappen, de geur van het gras, kleedkamergrappen, de joelende mensen langs de lijn, een balletje breed, elkaar inzepen, een natje/droogje in de derde helft van de kantine.. Kortom, wij hunkeren weer naar het gele shirt!!meer »


Voorzitter schrijft: Complimenten

11 april 12:15  Vorige maand schreef ik over de onderlinge wedstrijden van de jeugd die in maart elke zaterdag en zondag hebben plaatsgevonden. Deze hebben kunnen plaatsvinden door enthousiasme van de commissie voetbaltechnische zaken, maar zeker ook door de inzet van de trainers en de spelers. De wedstrijden werden met veel sportiviteit gespeeld. De uiteindelijke winnaars waren Tygo Klok (JO10), Roos Weel (JO12), Mike Buisman (JO12), Don van Schagen (JO14) en Kick Hoogewerf (JO17). Zij wisten de meeste punten over de hele maand te behalen. Gefeliciteerd met deze mooie overwinning! meer »


Don en Kick winnen

4 april 12:15  Vandaag was het de beurt aan de JO14 en JO17 om hun onderlinge mixtoernooi van maart af te sluiten. Winnaar bij de JO14 was Don van Schagen. Winnaar bij de JO17 was Kick Hoogewerf. Gefeliciteerd jongens 👍🏻🏆meer »


Tygo en Roos winnen

27 maart 13:15  Vanochtend was de laatste speelronde van het onderlinge mixtoernooi van de JO10 en JO12. De winnaars waren degenen die de meeste punten hadden gehaald op de zaterdagen van maart. meer »


Interview: Judith Korse

21 maart 9:00  Wie is toch het financiële brein achter onze club? De 'Wopke Hoekstra' van Apollo ’68. Ieder jaar staan ze steevast op de agenda van de jaarvergadering: de jaarrekening en begroting, toegelicht door de penningmeester. Een professioneel overzicht, waar haast geen vragen over zijn maar te meer complimenten over komen. Gemaakt door Judith Korse en haar mocht ik wat vragen stellen.meer »


Voorzitter schrijft: En dan is de competitie definitief ten einde....

13 maart 12:30  Tijdens de persconferentie van 23 februari heeft Mark Rutte medegedeeld dat personen tot 27 jaar gezamenlijk mogen sporten in teamverband. Ik wens de leeftijdsgroep vanaf 18 tot 27 jaar heel veel plezier toe tijdens het trainen. Het was voor deze groep al wel mogelijk om op afstand en in duo's te trainen op een veld, maar voor sommigen was dit een brug te ver. Ik hoop dan ook dat het plezier in het overspelen van de bal weer bij iedereen terugkomt. Laat ik ook vooral het teamgevoel niet vergeten. Het is natuurlijk niet niks om lange tijd niet als team actief te zijn op het voetbalveld.meer »


Interview Ron - Telegraaf

7 maart 8:00  Voor wanneer u vorige week het mooie, interessante interview in de De Telegraaf met Ron Vlaar gemist..meer »


Onderlinge mixtoernooi

6 maart 20:00  De JO10 en JO12 spelen op de zaterdagen van maart een onderlinge competitie. De spelers worden iedere zaterdag opnieuw gemixt. De JO14 en JO17 doen dit op de zondagen van maart. De laatste zaterdag/zondag van maart hebben we dan een prijzenuitreiking voor de beste spelers van beide competities.meer »


Interview: Arjan Kramer

23 februari 9:45  Wie heeft altijd al eens James Bond willen zijn en kende oorspronkelijk helemaal niemand in Hensbroek, maar is nu niet meer weg te denken. Iemand die zoveel voor de voetbal doet dat je hem ook wel 'Mister Apollo' kan noemen. Arjan Kramer, ik had de eer hem het hemd van het lijf te vragen, figuurlijk dan..meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!