Home - Apollo '68

Home

Tussenstand Toto

28 maart 19:00  Het weekend zit er inmiddels weer ruimschoots op en dat betekent dat er weer diverse wedstrijden zijn gespeeld. Apollo 1 doet bovenin knap mee, echter liet het toch wel belangrijke punten liggen in de strijd om het kampioenschap. Doelpunten waren er van Tjibbe Jorritsma en Patrick Wijte afgelopen zondag tegen, nummer 5, Oudesluis. Deze doelpunten werden in beide slotminuten van zowel de 1e als 2e helft teniet gedaan door Oudesluis. Helaas ging het mis voor Apollo 1 en stond er een grillige 2-2 op het scorebord na 90 minuten. Het scorebord dit keer wederom goed bijgehouden door de voetbalbalkenner en liefhebber, oud veteraanspeler Nico Bakker.meer »


Voorzitter schrijft: Voorjaarstussenstop

10 maart 16:15  Na de winterstop was daar ook al snel een mini-voorjaarsstop. Dit waren inhaalweekenden, maar niet ieder team hoefde daar gebruik van te maken. Door de lange tijd tussen de wedstrijden, mede vanwege het wegvallen van WMC, heeft Apollo 1 een oefenwedstrijd geïnitieerd tegen WBSV. Die wedstrijd eindige in een gelijke stand; 3-3. meer »


⚠️ Let op: diefstal op sportcomplexen!

9 maart 20:15  Afgelopen week hebben er inbraken plaatsgevonden op verschillende sportcomplexen in onze omgeving: Vrone, BOL, DTS en mogelijk nog meer locaties. Kleedkamers worden opengebroken en waardevolle spullen worden ontvreemd: sleutels, telefoons en zelfs een auto. Aangezien voorkomen beter is dan genezen willen we onze leden graag preventief waarschuwen! Wij willen iedereen vragen goed op zijn/haar spullen te letten en verdachte situaties te melden.


Excelletje vermeld: Maarten is winnaar darttoernooi

25 februari 13:00  Het leek wel Lakeside! 6 dartborden, fanatisme, plezier, sportiviteit, de afwezigheid van Robert Poel en een goede avond voor de kantine. Dat waren de ingrediënten voor wederom een geslaagd darttoernooi geregeld door de 12e man. Maar ook de innerlijke mens had niets te klagen dankzij het barteam. Dit waren Joris Wenker, Wesley Mol en Theo Wenker. Zij zorgden voor lekkere hapjes en dat de glazen vol bleven. Heel veel dank! En o ja, het excelletje van Patrick Wijte was ook onmisbaar.meer »


Voorzitter schrijft: Winst vs. verlies

10 februari 15:15  De winterstop is voorbij en op het complex is alles gereed gemaakt voor de tweede seizoenshelft. Apollo 1, Apollo 3, JO17, JO13 laten meteen hun tegenstanders zien dat zij ook in 2023 weten wat winnen is. Zij hebben nog geen enkele partij verloren in 2023. Leuk weetje: Apollo 1 heeft door de winst op Nieuwe Niedorp geen één verliespartij geleden dit hele seizoen. Alle spelers, complimenten en zet deze fijne reeks voort! In de zaal mocht al snel in het jaar Apollo 1 het opnemen tegen Apollo 2. Apollo 1 was gebrand op revanche in een iets andere opstelling dan die in de eerste seizoenshelft vanwege de wintersport van enkele spelers. Een uitgebreid verslag hiervan vindt u op de website, geschreven door webhost Björn.meer »


De ouderen zijn jong geweest, de jongeren nog niet oud!

5 februari 10:15  Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de derby tussen de beide Apollo herenzaalvoetbal teams. De eerste ontmoeting op 30 september zullen nog weinig mensen zijn vergeten: het werd toen 3-4 voor het bezoekende 2e elftal, mede dankzij een hattrick van Elroy Konijn. Hij zou er vandaag niet bij zijn, een geruststelling voor het eerste. Maar gelukkig voor het tweede staan er andere mensen op.meer »


Interview: Job Zoon

19 januari 20:15  Nog nooit stond er zo'n jonge trainer voor de selectie, de sfeer is goed te noemen en de resultaten mogen ook geprezen worden. Z'n gezin is zijn grootste fan en onlangs tijdens de nieuwjaarsreceptie werd bekend gemaakt dat zijn contract met niet 1, maar met maar liefst 2 seizoenen is verlengd. We zitten dus nog wel even aan hem 'vast'. Wie is die gast eigenlijk? Wat houd hem bezig? En hoe vind hij dat het gaat? meer »


Mede mogelijk gemaakt door Frank Bakker

15 januari 10:00  Geen veldvoetbal derby dit jaar tussen de vlaggenschepen van Apollo 1 en Victoria 1, dan maar uitkijken naar de zaalvoetbalkraker tussen Apollo'68 2 en OZV Obdam 1. Na het uitstellen van de eerste wedstrijd vanwege WK wedstrijd Nederland-Ecuador kon het jaar 2023 goed worden begonnen voor zowel OZV als Apollo, het enige wat je dan hoefde te doen is winnen op vrijdag de 13e.meer »


Verslag nieuwjaarsreceptie

8 januari 12:15  Eindelijk was het weer zover na 2 afwezige jaren: de traditionele nieuwjaarsreceptie met de eveneens traditionele nieuwjaarswedstrijd. Rond de klok van 2 was iedereen aanwezig voor een koppie, waarna coach Jan van Stralen zijn mannen opriep te gaan omkleden. In de kleedkamer was het al gauw 'ouwe jongens, krentenbrood' en passeerde de simpele grappen van de fam. de Boer ouderwets de revue.meer »


ZATERDAG 7-1-'23: Nieuwjaarswedstrijd/receptie

30 december 13:00  De jaarwisseling is nabij, wat betekent dat de nieuwjaarswedstrijd, dit keer op ZATERDAG(!) 7 januari (15:00) voorafgaand de receptie, ook akelig dichtbij komt. Akelig voor trainer Job Zoon, want de All Stars zijn wederom gebrand om te winnen van de selectie van Apollo'68. De laatste editie werd 2-1 voor de 'oudjes' met dank aan 2 goals van Bas Fernee die er dit keer weer alles aan doet om er bij te zijn. In dit bericht melden wij jullie de line-up van Bas zijn medespelers.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!