Home

Oefenprogramma Apollo 1

1 augustus 15:15  zo 22-aug. 14:00 uur Apollo 68 1 - Dirkshorn (Hensbroek) za 28-aug 17:00 uur Kogge Cup Kwiek-Berkhout-Oosthuizen (Spierdijk) zo 5-sep 14:00 uur Apollo 68 1 - Kolping Boys 2 (Hensbroek) zo 12-sep 14:00 uur Nieuwe Niedorp - Apollo 68 1 (Nieuwe Niedorp) zo 19-sep 14:00 uur Apollo 68 - Sint Boys (Hensbroek)meer »


Brief van de Club van 68

27 juli 18:45  Hensbroek, 2021meer »


Deen sponsoractie

19 juli 19:00  'De laatste Deen sponsoractie', met de inmiddels wel bekende muntjes. Welke u dit keer weer in de koker van Apollo'68 kunt doen, want wij doen mee! De sponsoractie is gister al begonnen en duurt tot 14 augustus. Bij iedere 10 euro en speciale actieproducten kunt u muntjes verdienen. Onwijs gaaf als u uw muntjes in onze koker wilt gooien en zo tot een mooi bedrag te komen.


Gezocht: jeugdtrainer en scheidsrechters

8 juli 20:45  GEZOCHT!! Voor komend seizoen: een jeugdtrainer en scheidsrechters. - trainer voor de JO15 (leeftijd 12 t/m 14) op de woensdagavonden. De trainingen beginnen normaal gesproken om 19.00u. Voor vragen en aanmelding kunt u terecht bij Hilco de Boer (vtz@apollo68.nl). - scheidsrechters voor de thuiswedstrijden van de JO17, het 2e, het 3e en de dames. Spelen allen op zondag. Voor vragen en aanmeldingen kunt u terecht bij Marcel Spil. (wedstrijdsecretaris-senioren@apollo68.nl).


Voorlopige teamindeling junioren bekend

9 juni 8:45  De voorlopige indeling (!) van de junioren is bekend. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.meer »


Foto’s Oranjefestival

23 mei 16:00  Wat was het genieten! Het oranjefestival was een groot succes. 90 enthousiaste kinderen hebben een fantastische dag gehad onder leiding van een heuse Oranje international.meer »


25 mei 2e open training voor nieuwe dames

19 mei 20:30  ❗❗Dames opgelet! ❗❗ Omdat de eerste instuiftraining voor de dames zo'n succes was en omdat er toen een aantal dames niet konden hebben de initiatiefnemers besloten nog een instuiftraining (open training) te houden en wel op dinsdag 25 mei van 19:30 tot 21:00 uur met trainers Chiel en Rik. meer »


Voorzitter schrijft: Er lijkt geen einde aan te komen...

11 mei 16:15  We willen zo graag allemaal weer, maar het is nog steeds niet mogelijk helaas. Wat wel mogelijk is en waar de focus de afgelopen weken op heeft gelegen (en nog steeds ligt) betreft het Oranjefestival voor jeugd. Met het organiseren van deze ochtend willen we voor alle jeugd een leuke voetbalochtend verzorgen en door zowel leden als niet-leden de mogelijkheid te geven om zich aan te melden, hopen wij natuurlijk op nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen. ´Onze´ Ron Vlaar zal bij deze ochtend aanwezig zijn en zal door middel van verschillende oefeningen de jeugd laten ervaren hoe het is om te spelen zoals in Oranje. Gezien de maatregelen is er geen publiek welkom, maar wij gaan op zoveel mogelijk manieren deze dag vastleggen om ook de sfeer over te brengen bij thuiszittende ouders. meer »


Apollo'68 zoekt dames!

20 april 19:15  Dames opgelet! Wij missen het damesvoetbal. Op zondag een balletje trappen, de geur van het gras, kleedkamergrappen, de joelende mensen langs de lijn, een balletje breed, elkaar inzepen, een natje/droogje in de derde helft van de kantine.. Kortom, wij hunkeren weer naar het gele shirt!!meer »


Voorzitter schrijft: Complimenten

11 april 12:15  Vorige maand schreef ik over de onderlinge wedstrijden van de jeugd die in maart elke zaterdag en zondag hebben plaatsgevonden. Deze hebben kunnen plaatsvinden door enthousiasme van de commissie voetbaltechnische zaken, maar zeker ook door de inzet van de trainers en de spelers. De wedstrijden werden met veel sportiviteit gespeeld. De uiteindelijke winnaars waren Tygo Klok (JO10), Roos Weel (JO12), Mike Buisman (JO12), Don van Schagen (JO14) en Kick Hoogewerf (JO17). Zij wisten de meeste punten over de hele maand te behalen. Gefeliciteerd met deze mooie overwinning! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!