Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Complimenten van Ruud

9 oktober 2016 17:30

Wekelijks plaatsen de dames een wedstrijdverslag op hun Facebook pagina. De webmaster ript hem daarvan af en plaatst deze ook op de website. Onder kopje wedstrijdverslagen kunt u deze vinden. Deze week een verslag in de nieuwsitems.

We werden vanochtend wakker met de eerste succes wensen via de app voor de wedstrijd tegen Texel '94.
Zij zijn een team met nog maar één tegendoelpunt, dus dat betekent dat de verdediging prima staat. Wij moesten compact gaan spelen en met elkaar communiceren.
De scheids floot en de wedstrijd was begonnen. Veel druk op onze verdediging. Zij tikten de bal prima rond en speelden veel op onze helft. Na een ingooi aan hun kant nam de tegenstander hem aan en schoot de bal achter Laura in het net. Maar het bleek vanuit een handsbal, afgekeurd. Ok, we konden weer verder op 0-0.
Het bleek niet onze wake up call, want iets later konden zij na een corner vrij inkoppen bij de eerste paal. Ook hierna speelden we slordig. Een indirecte vrije trap werd niet goed verdedigd. We liepen niet mee en de tegenstander kon vrij inschieten. Daarna waren de rollen omgedraaid, wij gingen meer voetballen en kwamen op hun helft terecht. Na een corner die niet goed uitverdedigd werd kwam de bal terug op Lisan en zij passte hem op Sanne die hem voor het doel schoot. Hierop kon Puck hem in koppen. De druk bleef vanuit ons komen. Alida gaf een diepe pass op Sanne en zij schoot hem achter hun keeper. Toen stonden we weer gelijk.
In de rust werd benoemd dat we een compliment hadden verdiend door terug te komen na een 0-2 achterstand. Als we de lijn van eind 1e helft door konden zetten, zouden we de wedstrijd nog om kunnen zetten in winst.
In de 2e helft waren we eigenlijk erg slordig. Veel lange ballen naar voren en van het compacte spel was ook niet veel meer te zien. De ruimtes werden erg groot, waardoor er veel druk op de verdediging kwam te staan. Ook nadat er bij de tegenstander iemand uit was gevallen met een blessure (zij hadden geen wissels) , hebben we hier geen profijt van gehad. Dit kwam omdat we hier veel te gehaast mee om gingen. Uiteindelijk werd het weer 11 tegen 11, zij kon weer meespelen, en hebben we op karakter het puntje over de eindstreep gesleept. Complimenten voor het team en Ruud weer!