Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Dubbele nederlaag

28 augustus 2016 13:45

Vandaag speelden de dames 12:00 uur hun eerste wedstrijd. Een oefenpot tegen vv Winkel, de oude club van hun nieuwe trainer Ruud Belderok. In de eerste helft kwamen zij op een 2-0 achterstand en maakte vlak voor rust het gat iets kleiner door de 2-1 te maken. Vlak na rust zette Apollo'68 een gelijke stand neer, maar dat werd al snel weer door Winkel overtroffen. Apollo'68 rook echter nog kans en waren vaak te vinden op de helft van de tegenpartij. De dames uit Winkel waren echter effectiever en scoorde de 2-4. Sanne van Langen maakte met haar derde doelpunt haar eerste hattrick, maar dat mocht helaas niet meer baten. Eindstand: 3-4

De mannen van Arjan Maas wisten na woensdag (0-2 verlies tegen Sporting S) ook hun laatste bekerwedstrijd in en tegen R.K.S.V. St. George niet te winnen. Wel wisten Freek de Boer en Jelmer Wessels het net te vinden wat eerder in het bekertoernooi nog niet was gelukt. Het werd uiteindelijk 4-2 in het voordeel van de thuisploeg.
Volgende week zondag in het kermisweekend zal de competitie van start gaan waarin zij het in eigen huis om 14:00 uur opnemen tegen Sv Wmc.