Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Uitslagen KoggeCup

12 augustus 2016 13:15

Kwiek'78 verrassende winnaar Fred Faijdherbe KoggeCup. Kwiek'78 wint de finale tegen St. George. Bij een 'theepauze' van 0-0 schoot na rust St. George de 1-0 binnen. Na 90 minuten leken zij met de felbegeerde beker huiswaarts te keren maar plots was daar in blessuretijd Kwiek-speler Aad van Vuure die de gelijkmaker maakte, wat een strafschoppenserie betekende. Deze wist Kwiek'78 met 5-4 te winnen. Namens Apollo'68 enorm gefeliciteerd.

Apollo'68 speelde deze dag een minicompetitie van wedstrijden die 2x20 minuten duurden. Zij namen het eerst op tegen RKEDO, een pot waar Apollo weinig liet zien en de RKEDO doelman weinig tot niets te doen had.
Vervolgens kregen de mannen van Arjan Maas een 'wedstrijd' rust en namen het om 13:00 uur op tegen Berkhout. Deze wisten zij dankzij een goal van Frank Konijn te winnen. Er zijn hier en daar nog wel wat verbeteringspunten maar de weg omhoog is gevonden, aldus een optimistische supporter die ook zeer enthousiast was over de 'jonge jongens'.

Fred Faijdherbe toernooi.

Indeling poules; ( Zuidermeer speelt niet mee)

4e Berkhout

Finaledag, zondag 14 aug., locatie Victoria-O Obdam.
14.00 uur; Finale A-veld Sint George - Kwiek                1-1 (strafschoppen: 4-5)
14.00 uur; 3e/4e plaats Dynamo - Victoria-O                 5-0

Verder wordt in halve competitievorm gespeeld voor de plaatsen 5-6-7;
11.00 uur; Apollo 68 - RKEDO                     0-2
12.00 uur; RKEDO - Berkhout                     2-0
13.00 uur; Apollo 68 - Berkhout                   1-0
Voor deze wedstrijden is de speeltijd 2 x 20 min.

Verslag 11 augustus; St. George-Apollo'68
Op een regenachtige donderdagavond werd in Spierdijk gevoetbald in de tweede ronde van de Koggecup. St. George - Apollo'68. S
t. George, de kersverse 3e klasser wist nipt te winnen. Met rust 0-0, vervolgens 2-0 achter en veegde Patrick Wijte de 0 weg door er 2-1 van te maken. Zondag de finalewedstrijden in en bij Victoria O.

Deze wedstrijd telde overigens om 1 of andere reden niet mee voor de KoggeCup. Reden is voor de webmaster onbekend.
De grootste winst van deze 2 wedstrijden (+Vicotria O red.) is de ervaring die de jonge senioren hebben opgedaan.