De laatse der Mohikanen - Apollo '68

De laatse der Mohikanen

22 april 2023 18:00


Geen nieuwe sokken meer, het shirt werd krapper, het laatste gaatje in de keepersbroek en de rek is uit de tok. Frank Oudhuis vind het mooi geweest en sluit op bijna 46 jarige leeftijd zijn voetbalcarrière af.

In zijn laatste wedstrijd mocht hij naar Wervershoof om 19:00 en afsluiten met een koude douche. Mooier kun je het toch niet afsluiten? Speciaal voor de gelegenheid wilde z'n vriend en oud ploegmaat Ruud Mak wel even invallen en kwam tevens oud ploegmaat John Vlaar ook even buurten. Het was nog lang wachten op boezemvriend Jacco Spil die het waarschijnlijk niet aan kon en chagrijnig thuis bleef.
 
Het werd 3-3, een belangrijke pot welke zou beslissen wie er 4e zou worden. Dus helaas geen publiekswissel, maar wel een ferme viervinger hand in de kleedkamer na wederom goed acteerwerk in de sporthal van de doelman, die nog een verleden kent bij AZ.
 
Eigenlijk was het vorige week/wedstrijd een mooie gelegenheid waarin zowel zijn ouders en gezin de moeite hadden genomen om zijn laatste 'thuis'wedstrijd te bewonderen, het stond 5-0 maar werd toen toch nog 5-5. De teloorgang werd gauw vergeten want na de wedstrijd renden zijn meiden het veld op en knuffelden hun papa, wat zorgde voor tranen bij zijn medespelers. Die nu achter blijven zonder keeper en in een team die aan een zijden draadje is gaan hangen. 
 
Bedankt Frank.

IMG_20230422_105538.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!