Voorzitter schrijft: Voorjaarstussenstop - Apollo '68

Voorzitter schrijft: Voorjaarstussenstop

10 maart 2023 16:15


Na de winterstop was daar ook al snel een mini-voorjaarsstop. Dit waren inhaalweekenden, maar niet ieder team hoefde daar gebruik van te maken. Door de lange tijd tussen de wedstrijden, mede vanwege het wegvallen van WMC, heeft Apollo 1 een oefenwedstrijd geïnitieerd tegen WBSV. Die wedstrijd eindige in een gelijke stand; 3-3.

De zaal dames speelden op 15 februari een goede wedstrijd tegen OZV Obdam in de Stap. Zij werden voorafgaand op de teamfoto gezet, zodat deze naast alle andere teamfoto's in de kantine geplaatst kan worden. Lange tijd bleef het 1-1, maar in de laatste minuten moesten zij toch buigen voor de dames uit Obdam. Jammer dames, aan het plezier ligt het zeker niet dus een volgende keer beter. 

In februari vond in de kantine naast de avonden klaverjassen het door De Twaalfde Man georganiseerde darttoernooi plaats. Ongeveer dertig darters streden om de winst, maar uiteindelijk liep Maarten de Moes als kersverse dartkampioen de deur uit. Gefeliciteerd!

De jeugd is al actief bezig met het verkopen van de paaseieren. Wellicht heeft u al een jeugdspeler aan de deur gehad. De opbrengst is volledig voor hen en daar zal de jeugdcommissie leuke activiteiten voor bedenken. Ik weet dat zij daar al druk mee bezig zijn, want op 9 en 10 juni vindt het jeugdkamp plaats.  

Wie ook druk bezig is, is het bestuur van de Club van 68. Zij bereiden de SuperBingo van 18 maart voor door mooie prijzen te verzamelen. Om 20.00 uur zal Bjorn Zwagerman de eerste bingogetallen opnoemen. Het belooft een gezellige avond te worden met een hoop spelplezier. Ik hoop velen van jullie daar te treffen, kom op tijd om zo je plekje te bemachtigen. 

Waar is het bestuur van Apollo '68 dan druk mee zal je misschien denken. Naast de resultaten van de enquête zoals ik in de vorige editie beschreef, kijken wij met een schuin oog naar komend seizoen, houden wij contact met de gemeente betreffende indeling/nieuwbouw sportcomplex, heb ik contact met de andere verenigingen van Koggenland en houden we de energieprijzen in de gaten en passen dingen mogelijk aan om deze kosten zoveel mogelijk te drukken. 

Lekker druk dus, maar ik moet zeggen, wanneer ik dan op het complex loop en het enthousiasme en betrokkenheid zie van de spelers, supporters en vrijwilligers verdwijnt het gevoel van drukte meteen. Wat een voldoening geeft dat toch altijd weer. 

Tot volgende
maand weer.

Rosan Wenker
Voorzitter 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!