Voorzitter schrijft: ''Dat was het dan''

15 juli 2022 9:00


Seizoen 21/22 zit er nu echt op. Helaas is Apollo 1 is gedegradeerd naar de vijfde klasse. Het lukte niet om op de zondag van Hensbroek Aktief in Amsterdam te winnen van DHSC. Helaas. Tijdens deze wedstrijd is wel weer zichtbaar geworden hoeveel supporters hart hebben voor de vereniging. Zo stonden er ruim 50 Apollo-supporters langs de lijn. Een heel mooi plaatje om te zien.

Jaarvergadering Op het moment van schrijven is de jaarvergadering achter de rug. Het is een informatieve avond geweest met veel ideeën en mooie cijfers. Van elke commissie was er een afgevaardigde die verslag gaf van het afgelopen jaar. Conclusie van de avond: er is onwijs veel gebeurd op de vereniging, we willen ook allemaal weer nu na de coronatijd, maar de inhaalslag in het voetbalprogramma is wel erg pittig geweest. Laten we hopen dat komend seizoen rustiger verloopt op dat gebied. De klapper was de totale opbrengst van de kantine afgelopen seizoen. Er zijn veel gezellige zondagmiddagen geweest en dat is duidelijk zichtbaar in het resultaat. Kees en André, nogmaals complimenten voor het harde werk!!  

Tijdens de jaarvergadering is er een bestuursverkiezing geweest. Judith nam na 12 seizoenen afscheid als penningmeester. 12 seizoenen lang is zij bezig geweest met het opstellen van de jaarcijfers, declaraties, acties, sponsoren, de laatste seizoenen zelfs met coronasubsidies en nog veel meer. Judith, nogmaals dank!!  Zij blijft betrokken bij de vereniging als kantinemedewerker en daar zijn wij heel blij mee.  

Vervolgens is Arjan Kramer aangesteld als penningmeester en John Smits treedt in het bestuur aan als bestuurslid algemene zaken. Heel veel plezier Arjan en John met jullie nieuwe uitdaging! Op deze manier is het bestuur rond. 

Ballensponsorpilaar 
De laatste thuiswedstrijden was hij al in gebruik: de ballensponsorpilaar. Deze is ontworpen en gemaakt door Richard en Wesley Mol. Vanuit de Twaalfde Man is deze pilaar gesponsord aan de club. Op deze manier krijgt de ballensponsor naast de vermeldingen in de kantine ook een vermelding voorafgaand aan de wedstrijd. En dat verdienen de sponsoren! 

 

Reanimatiecursus 
In de vorige editie van het HB'tje ben ik het vergeten te schrijven, maar het is zeker een vermelding waard: op initiatief van de Sportraad Koggenland en in samenwerking met de EHBO-vereniging in Hensbroek hebben 12 vrijwilligers een reanimatiecursus bijgewoond en succesvol afgerond in de Oude School. De kans is groot dat we dit volgend seizoen weer kunnen aanbieden. Op deze manier kunnen we tijdig en goed handelen op het moment dat een situatie daar om vraagt.  

Hensbroek Aktief dan nog even in drie woorden: wat een succes!! Een klein dorp heeft weer laten zien hoe sterk hij kan staan met hulp van alle inwoners en betrokkenen. Veel dank aan de organisatie, maar natuurlijk ook aan alle enthousiaste bezoekers. 

Mocht ik nu nog iets vergeten zijn: houd de website en de social media in de gaten. Hier zijn ook de vacatures zichtbaar voor komend seizoen. We zijn nog opzoek naar een aantal handen.  


Voor nu even eerst een periode vakantie. De eerste oefenwedstrijd (uit) van Apollo 1 is gepland op zondag 14 augustus tegen WBSV. Daarvoor zullen de eerste trainingen onder leiding van Job Zoon worden gestart. Ook de dames zullen vroeg in augustus de trainingen hervatten. 


Een fijne zomer gewenst!!


Rosan Wenker 

Voorzitter 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!