Voorzitter schrijft: Weer hetzelfde liedje - Apollo '68

Voorzitter schrijft: Weer hetzelfde liedje

13 december 2021 16:30


Wéér verscherpte maatregelen, wéér een competitie stilgelegd en wéér de 1,5-meter-maatregel. We hebben het er maar mee te doen. Dat houdt in dat voor nu alle competitiewedstrijden van het eerste elftal er tot en met 19 december zijn uitgehaald. De andere wedstrijden kunnen wel worden gespeeld. Het zit de teams nog niet echt mee om de punten in Hensbroek te houden of mee te nemen. Het is deze maand alleen de dames gelukt om 3-0 te winnen van KSV. Apollo 2 (Westfriezen, 3-3), JO12 (Con Zelo, 3-3), JO17 (Dynamo, 4-4; Victoria, 5-5) wisten bij genoemde wedstrijden nog één punt te behalen. Het weer was ons afgelopen maand helaas niet gezind, waardoor veel wedstrijden werden afgelast. Ik hoop dat in 2022 het geluk meer aan onze zijde ligt.

Helaas hebben wij in de afgelopen maand afscheid moeten nemen van twee vaste gezichten op het complex. Zo bereikte op 28 november ons het nieuws dat Gerard de Boer is overleden. Gerard volgde de thuiswedstrijden van zijn club op de voet tot aan het laatste moment. Ook was hij veel gezien bij de uitwedstrijden en betrokken bij de renovatie van de kantine. Zijn plek langs de lijn zal voor altijd leeg blijven. Helaas volgde op 11 december het bericht dat Janny Kee ons ook ontvallen is. Zij wist vaak de weg naar het complex te bewandelen om haar kleinzonen vol trots aan te moedigen, de klaverjasavonden te bezoeken en als vrijwilliger kantinedienst te draaien, maar was ook als vrouw van medeoprichter Jaap Kee vanaf het eerste moment betrokken bij de vereniging. Beiden waren lid van de Club van 68. Om stil te staan bij dit verlies is er bij beiden een bloemstuk geleverd en heeft het tweede elftal 1 minuut stilte gehouden op 12 december. Ik wens beide families heel veel sterkte toe.

De komende maand zal het wat rustiger zijn op het complex. De winterstop vindt plaats. De nieuwjaarsreceptie staat nog steeds gepland op 8 januari. In verband met de geldende maatregelen zal dit niet vanaf 17.00 uur plaatsvinden. We houden u op de hoogte via de website over het wel of niet doorgaan van deze activiteit. De hyacintenactie heeft op 18 december plaatsgevonden. Echter, op het moment van schrijven is dit nog niet het geval dus daar zal ik in de komende editie op terugkomen.

Rest mij alleen nog om jullie een fijne winter te wensen met mooie feestdagen en een gezellige jaarwisseling. Maar bovenal wens ik jullie een goede gezondheid en veel sportiviteit in 2022 toe!

Tot volgend jaar.

Rosan Wenker

Voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!