Coronaprotocol Apollo ‘68 per 14 november

16 november 2021 20:30


Zoals jullie weten is de regelgeving omtrent Corona aangescherpt. Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van de huidige maatregelen.

Voor ons complex geldt:

  • Houd je allereerst altijd aan de regels van het RIVM. Neem je verantwoordelijkheid en blijf thuis als je klachten hebt.
  • Iedereen vanaf 18 jaar die een binnenlocatie betreedt, dient in het bezit te zijn van een geldig CoronaToegangsBewijs (CTB). Bij het betreden van de kantine zal het CTB worden gecheckt en in de kantine gelden vaste zitplaatsen.
  • Vrijwilligers, zoals coaches, scheidsrechters en kantinemedewerkers, zijn uitgezonderd van het CTB.
  • Publiek mag het complex niet meer op. Een uitzondering hierop zijn de ouders die jeugd rijden naar uitwedstrijden; zij behoren tot de begeleiding van het jeugdelftal. Daarnaast is het voor ouders toegestaan om de jongste spelers te helpen met omkleden waarna zij worden verzocht het terrein te verlaten.
  • Op de zaterdagen 20 en 27 november en zondag 21 november 2021 zal de kantine gesloten zijn. Er zal onder de rust gezorgd worden voor limonade/thee voor de spelers en koffie voor de begeleiding.  Op zondag 28 november zal de kantine open zijn voor spelers en begeleiding (na vertoon van CTB).
  • De kantine betreft een horecagelegenheid en heeft daarom een sluitingstijd van 20.00 uur. Hierdoor komen de klaverjas- en donderdagavonden te vervallen voor deze periode.


Als vereniging steunen wij uiteraard het doel van de maatregelen, die erop gericht zijn om de Coronabesmettingen in te dammen. Hierom doen wij ook een beroep op iedereen om de uitvoering van de maatregelen in goede banen te leiden.

Zijn er vragen stel ze aan een bestuurslid en blijf er niet mee rondlopen. Levert dit protocol moeilijkheden op, kom ook dan naar ons toe.

Namens,
Het bestuur
Apollo ‘68

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!