Voorzitter schrijft: Droom

21 oktober 2021 13:30


We zijn weer een maand verder en ondertussen voelt het op het complex weer als normaal. Er is geen beperking meer voor de trainingen, wedstrijden en het publiek. De 1,5-metermaatregel is opgeheven, maar daardoor volgde een nieuwe uitdaging: de QR-code in de kantine als er een consumptie genuttigd wordt. Als bestuur hebben we hier vaak over vergaderd met de kantinecommissie. Hopen dat de cijfers niet te snel gaan stijgen komende periode en dat we elkaar kunnen blijven treffen op het complex.

RaboClubSupport

Wij doen dit jaar weer mee met deze actie. Helpt u ons door te stemmen op onze vereniging? Stemmen kan tot 25 oktober 2021. Het geld dat hierdoor richting de vereniging gaat, willen wij gebruiken om de trainers te begeleiden in de vorm van cursussen en trainingen.

Het is Apollo 1 helaas niet gelukt om de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen te winnen. Dynamo was met 1-3 te sterk. Dit verlies hebben de spelers om kunnen zetten en samen hebben ze de eerste 3 punten gepakt tegen Purmerland. Drie goals werden gescoord door Joost Onderdelinden. Purmerland wist het net niet te vinden.

Victoria O
Toen kwam daar op 17 oktober Victoria uit Obdam op bezoek. Het bestuur en de kantinecommissie hebben alles op alles gezet om de organisatie om deze wedstrijd zo goed mogelijk te laten verlopen. We hadden namelijk nog steeds te maken met de maatregel van de QR-code, dus iedereen die de kantine in wilde, werd gecontroleerd op het bandje. Dat 500 bandjes te kort zou zijn, hadden wij niet kunnen dromen. In totaal hebben wij zo'n 700 bezoekers op het complex gehad en was er geen een opstootje over de QR-code. Dank aan de vrijwilligers Alida, Nathalie, Inge, Kittie, Marja en Hermien die iedereen hebben gecontroleerd op deze codes. Sjaak, Liset, Nico en Andre: jullie bedankt voor jullie inzet voor de deur van de kantine. Het zijn geen leuke klussen op papier, maar het moet wel even gebeuren. En dan natuurlijk ook de dank aan alle andere vrijwilligers van de loterij tot en met de bar tot de klusgroep! Wauw. Kees en André hebben in hun dankwoord aan de vrijwilligers een mooie tijdlijn gemaakt van wat er wanneer allemaal gebeurd is in de voorbereiding.

De sfeer zat er de hele dag goed in, ondanks het verlies van Apollo, want Victoria was helaas met 4-0 te sterk. Het tweede, het damesteam en het derde elftal wisten overigens wel de punten binnen te halen die zondag. Gefeliciteerd allen met dit succes!

Dinsdag 19 oktober ga ik op bezoek bij St. George om daar met de bestuurders van alle voetbalverenigingen van de gemeentes Koggenland en Opmeer te praten over de huidige situaties van de verenigingen. Afgelopen periode is het vrijwilligersbeleid online gegaan. Dit seizoen kunnen de spelers en ouders hun voorkeur doorgeven via de Voetbal.nl-app. En dan is er nog veel meer gebeurd dan wat ik nu niet vermeld. Houd u vooral de website, Voetbal.nl-app, Facebook en Instagram in de gaten voor de updates tussendoor betreffende de vereniging en de uitslagen van alle teams. Want ook de jeugd weet punten binnen te halen!

En ohja, we zijn nog steeds op zoek naar de wedstrijdsecretaris voor het veld op zondag. Beschrijving van de taak zal z.s.m. op de website komen. Wordt nog vervolgd.

Rosan Wenker,

Voorzitter Apollo '68

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!