Voorzitter schrijft: Er lijkt geen einde aan te komen...

11 mei 2021 16:15


We willen zo graag allemaal weer, maar het is nog steeds niet mogelijk helaas. Wat wel mogelijk is en waar de focus de afgelopen weken op heeft gelegen (en nog steeds ligt) betreft het Oranjefestival voor jeugd. Met het organiseren van deze ochtend willen we voor alle jeugd een leuke voetbalochtend verzorgen en door zowel leden als niet-leden de mogelijkheid te geven om zich aan te melden, hopen wij natuurlijk op nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen. ┬┤Onze┬┤ Ron Vlaar zal bij deze ochtend aanwezig zijn en zal door middel van verschillende oefeningen de jeugd laten ervaren hoe het is om te spelen zoals in Oranje. Gezien de maatregelen is er geen publiek welkom, maar wij gaan op zoveel mogelijk manieren deze dag vastleggen om ook de sfeer over te brengen bij thuiszittende ouders.

Daarnaast is Susan Stoop de afgelopen dagen enthousiast bezig geweest om te proberen een damesteam op te zetten. Vooralsnog ziet het er naar uit dat dit gaat lukken mede door het grote bereik van de sociale media en De Kogge. Ik hoop dat er veel dames uit Hensbroek en omgeving aanwezig zijn bij instuiftraining van zondag 9 mei, zodat zij op basis daarvan kunnen beslissen of ze zich willen aanmelden. 

Langzamerhand komt het besef dat de kans steeds kleiner wordt dat we dit seizoen nog gaan spelen. Verschillende ´pijlen´ richten zich al op volgend seizoen. De teamindelingen worden verzorgd door de voetbaltechnische commissie en bekend gemaakt wanneer er meer duidelijkheid is over de gang van zaken. Wel kan ik melden dat een aantal heren van de zaalvoetbal 1 hebben aangegeven te stoppen met voetbal. Dit is erg jammer voor de club, maar gezien de situatie ook begrijpelijk. Daarnaast heeft Liesbeth aangegeven te willen stoppen als wedstrijdsecretaris van de zaal. Ik wil jullie allen bedanken voor jullie jarenlange inzet en betrokkenheid bij de vereniging! De overgebleven zaalvoetballers hebben hun best gedaan om een nieuw team te vormen en dat is hen gelukt. Wie de taak als wedstrijdsecretaris van de zaal op zich gaat/wil nemen is op dit moment nog niet bekend.

In het volgend HB´tje zal ik meer ingaan op de rollen die voor seizoen 2021/2022 nog openstaan binnen de vereniging.

Blijf op elkaar letten en houd nog even vol.  

Rosan Wenker - Voorzitter 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!