Voorzitter schrijft: Complimenten

11 april 2021 12:15


Vorige maand schreef ik over de onderlinge wedstrijden van de jeugd die in maart elke zaterdag en zondag hebben plaatsgevonden. Deze hebben kunnen plaatsvinden door enthousiasme van de commissie voetbaltechnische zaken, maar zeker ook door de inzet van de trainers en de spelers. De wedstrijden werden met veel sportiviteit gespeeld. De uiteindelijke winnaars waren Tygo Klok (JO10), Roos Weel (JO12), Mike Buisman (JO12), Don van Schagen (JO14) en Kick Hoogewerf (JO17). Zij wisten de meeste punten over de hele maand te behalen. Gefeliciteerd met deze mooie overwinning!

De jeugd heeft naast de onderlinge wedstrijden ook zijn best gedaan met het verkopen van de paaseieren. Het verloop van deze actie is door de kampcommissie op de week af in goede banen geleid. Dank daarvoor! Er is een record aantal zakjes verkocht: 964 met als Superverkopers: Mel Vlaar (64x), Marije Beemster (55x), Bruce Hessing (47x) en Jurre van Baar (40x). Zij hebben een mooie attentie gekregen voor deze prestatie. De opbrengst van deze actie is geheel voor de jeugd om hier activiteiten van te bekostigen.  

Rest mij alleen in dit nummer nog de complimenten te geven aan een ieder die betrokken is bij de vereniging in welke vorm dan ook. Ouders die buiten het hek op hun kinderen staan te wachten, spelers die op afstand moeten trainen, trainers die voor de zoveelste keer op het veld staan zonder concreet doel, spelers die iedere keer weer hun motivatie moeten vinden om te trainen zonder wedstrijden en vrijwilligers die zich blijven inzetten: complimenten!! We moeten nog even met z´n allen volhouden helaas. De vraag heerst wanneer er nu eindelijk weer eens iets mag, want iedereen is er zo aan toe. We moeten wachten op antwoord...

Tot de volgende maand.

Rosan Wenker - Voorzitter  

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!