Voorzitter schrijft: En dan is de competitie definitief ten einde....

13 maart 2021 12:30


Tijdens de persconferentie van 23 februari heeft Mark Rutte medegedeeld dat personen tot 27 jaar gezamenlijk mogen sporten in teamverband. Ik wens de leeftijdsgroep vanaf 18 tot 27 jaar heel veel plezier toe tijdens het trainen. Het was voor deze groep al wel mogelijk om op afstand en in duo's te trainen op een veld, maar voor sommigen was dit een brug te ver. Ik hoop dan ook dat het plezier in het overspelen van de bal weer bij iedereen terugkomt. Laat ik ook vooral het teamgevoel niet vergeten. Het is natuurlijk niet niks om lange tijd niet als team actief te zijn op het voetbalveld.

De voetballers vanaf 27 jaar zullen nog even moeten wachten op het spelen in teamverband helaas. Zij mogen wel in groepen van 4 trainen. Ook worden de wedstrijden nog uitgesteld. Voor de KNVB was het dan ook duidelijk dat het niet meer mogelijk is om de competitie in welke vorm dan ook te hervatten. Er vindt dit jaar geen promotie en degradatie plaats en de indeling van de poule '21/22 zal op gelijke wijze plaatsvinden als huidig seizoen.

Door het einde van de competitie komt de start van de RegioCup steeds dichterbij. Hoe dit vorm gaat krijgen is nog onduidelijk, maar dat deze competitie er gaat komen is vrijwel zeker. Het hangt allemaal af van de ontwikkeling rondom het coronavirus komende tijd.

Toch blijft de jeugd niet stil zitten. Zo vinden er op elke zaterdag (JO10 & JO12) en zondag (JO14 & JO17) in maart onderlinge wedstrijden plaats. Helaas is nog steeds geen publiek welkom, maar we houden u op de hoogte via Facebook, Instagram en de website. Welke jeugdspelers gaan er met de winst vandoor?

De kantinecommissie heeft ook van zich laten horen. Om de vriezer leeg te verkopen werd de paniniverkoop gestart. De actie ''bij afname van 10 panini's worden ze bij je thuisgebracht'' heeft het afnemen van 10 panini's of meer erg aantrekkelijk gemaakt. Dit zorgde er voor dat André, Marieke en ikzelf met veel plezier op vrijdag 330 panini's hebben gesmeerd. Dank aan iedereen! Wellicht wordt de actie in de toekomst nog eens opgezet, maar we hopen natuurlijk dat iedereen snel weer in de kantine een panini kan bestellen en nuttigen.

Ondertussen heeft de gemeente het schelpenpad vernieuwd rond het A-veld, is de energiecommissie bij elkaar gekomen om te praten over de afronding van de verwarming van de kleedkamers en heb ik een prettig kennismakingsgesprek (digitaal) gehad met de burgemeester. Het onderhouden van contacten is vooral in deze tijden van belang.

Paaseierenverkoop 13 – 20 maart 2021
Ondanks het coronavirus gaat de tijd gewoon in hetzelfde tempo door en staat Pasen alweer bijna voor de deur. Traditiegetrouw zullen de jeugdleden ook dit jaar hun best doen om zoveel mogelijk paaseieren te verkopen. De opbrengt gaat zoals gewoonlijk naar de jeugd voor leuke activiteiten, zoals het voetbalkamp. Dit kan alleen blijven plaatsvinden door uw steun. U kunt de jeugdleden van 13 tot en met 20 maart aan de deur verwachten.

En dus blijft de vereniging ook in deze onzekere tijd heel actief. De betrokkenheid van een ieder doet mij erg goed. Tot over een maand.

Rosan Wenker Voorzitter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!