De Verlenging

22 december 2020 20:15


Op het moment van schrijven is het duidelijk dat er een harde lockdown komt. Nederland is van de intelligente lockdown in maart, naar de gedeeltelijke lockdown in oktober gegaan om vervolgens de harde lockdown in december in te laten gaan. Dit gaat (weer) heel veel van ons allemaal vragen. Ik wens iedereen op dat gebied het beste toe en dat iedereen snel zijn draai kan vinden in deze situatie.

Op voetbalgebied liggen de wedstrijden al een tijdje stil en wordt er op een gepaste manier getraind. Voor de jeugd vinden er nog onderlinge partijtjes plaats. Kortom, er is niet veel veranderd sinds de vorige editie van het HB´tje. Natuurlijk hopen we dat we weer snel op het veld kunnen staan, maar realistisch gezien is dat moeilijk. Hoe de KNVB de competitie gaat invullen is ook onduidelijk. Wie weet wordt de competitie geschrapt en kunnen er wedstrijden in de regio gespeeld worden om de reisbewegingen zo klein mogelijk te houden. Het is afwachten.......

Op het veld staan we dus niet, maar de klusgroep is hard aan het werk om aan de linkerzijde van het A-veld het schelpenpad te scheiden van de begroeiing door middel van een trottoirband. Ook heeft de jaarlijkse hyacintenactie plaatsgevonden. Op zaterdagmiddag heeft u, indien u thuis was, de jeugd langs zien komen. Het is een succes geweest, want geen een hyacint was over. Dank aan de rijders en natuurlijk de jeugd.

Het volgende HB´tje zal in het nieuwe jaar verschijnen. Ik wil u daarom hele fijne feestdagen wensen in welke vorm dat dan ook kan doorgaan en al het goeds voor 2021.

Rosan Wenker
Voorzitter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!