November 2020

23 november 2020 13:00


Het is rustig op en rond de velden en dat zal nog wel even zo blijven. De verscherpte maatregelen hebben ervoor gezorgd dat de selectie een pauze heeft moeten inlassen in hun trainingsschema. Met twee personen trainen is bijna onmogelijk. Hopen dat dinsdag 17 november bekend wordt gemaakt dat de maatregelen weer terug worden gedraaid naar 4 personen, zodat er enigszins weer een balletje getrapt kan worden door de selectiespelers.

De jeugd tot en met de JO17 traint wel door en er worden in het weekend onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Het is voor mij als voorzitter genieten om de jeugd en hun trainers na de training of een wedstrijd naar huis te zien fietsen. Het voetbalveld is voor velen nog de enige plek waar ze naar toe kunnen om hun energie of frustratie te uiten. Op de fiets zie ik dan ook vaak blije gezichten: ze zijn blij dat ze tenminste nog iets kunnen. 

 

Rabo-stemmers bedankt!

De RaboClubSupport heeft de club een fantastisch bedrag van 1304,58 opgeleverd. Dit is meer dan welkom in deze tijden. Iedereen onwijs bedankt die gestemd heeft op Apollo '68. Dit geld gebruiken we voor het opzetten van een voetbaltechnisch beleid. De technische commissie is al zeer actief met het onderzoeken welke kennis er al is onder de trainers en wat er nog nodig is. 

 

Kerstboom bestellen 

Een andere actie waar we aan meedoen is de kerstbomenactie. Als u een kerstboom bestelt via www.kerstboombestellen.online en Apollo '68 als vereniging selecteert, ontvangt de vereniging per boom 2 euro. De boom wordt bij u thuis bezorgd en de bomen zijn in verschillende maten te bestellen. Bestel de boom vóór 1 december om aan deze actie mee te kunnen doen. 

 

Ik houd u via deze maandelijkse update op de hoogte over het wel en wee van de club. Vorige keer heb ik geschreven dat ik in dit nummer meer wilde vertellen over de structuur die langzamerhand vormkrijgt. Toch vind ik het belangrijk om ook andere betrokkenen in de ''schijnwerpers'' zetten door hen de denkbeeldige microfoon te geven in het HB'tje. Dit keer neemt Kees Wijte het woord en zal de uitleg over de structuur later volgen. 

Ander leuk bericht is dat de website in een ander jasje is gestoken. Zo zijn de contactpersonen en mailadressen toegevoegd en bestaande informatie op een andere manier geordend. Neemt u gerust hier een kijkje om een idee te krijgen van de structuur.

 

Houd nog even vol in deze tijd!

Het vaccin laat volgens de media niet lang op zich wachten.

 

Rosan Wenker – voorzitter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!