2x gelijkspel, verlies en winst

11 oktober 2020 17:15


Op het veld in Hensbroek werd vandaag door alle senioren gevoetbald, langs het veld achter de hekken was het rustig.
Bij de webmaster zijn uitslagen bekend en wat inside information. Komt ie:

Om 11 uur was het fluitsignaal bij Apollo 2 en 3.

Door wat afmeldingen binnen Apollo 2 werd oud vedette Sander Zwagerman weer opgepiept en dat ging niet onverdienstelijk: zo wist hij een goaltje mee te pikken. (wat hij afgelopen vrijdag bij de zaalvoetbal ook al deed, toen het 3-3 werd). Met rust stond het 2-1 in het voordeel van Apollo. Helaas hield dit geen stand en werd het 2-3 voor de bezoekende Purmersteijn.

Het derde ging het beter af: zonder goalgetter Frank Waal, captain Jeroen Smal en meester op de flanken Robin Ostendorf werd voor de wedstrijd  de teamfoto gemaakt en wisten zij uiteindelijk met 2-1 van ASV te winnen. Goals gemaakt door Wen Pijper en Teki Asmelash. Hoe het zover heeft kunnen komen? Supersub Thomas Suiker legt het uit: "de kroegen gaan tegenwoordig 22:00 dicht waardoor we eerder kunnen beginnen met viezelevozelen en daardoor dus meer uitgerust op het veld staan." sponsoren Fred van Schagen en Frank Molenaar gaven digitaal aan apetrots te zijn en plopte een borrel open op de winst.

Bij het eerste was een kaartrijk duel met SSV en wederom zonder toeschouwers. Zij verdeelden de punten en speelden met 2-2 gelijk. De 1-0 was een rebound uit een vrije trap gemaakt door Joost Onderdelinden. Bas Weel schoot na een mooie aanval de 2-0 tegen de touwen. Na rust werden 2 goals afgekeurd vanwege buitenspel van dezelfde Weel. Vervolgens vond SSV vlak na elkaar 2 keer het net. Over en weer waren voldoende mogelijkheden om de score uit te breiden maar het bleef bij 2-2. De scheidsrechter smeet gretig met kaarten: 7 voor Apollo en 3 voor SSV.

De JO17 speelde een nieuwe derby in Obdam tegen de JO17-2 van Victoria O.  En als je naar de uitslag kijkt was dat een bijzonder spannende pot. Het werd een monsterscore: 7-7.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!