Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO17 bekert door na spannende slotminuten in Hoofddorp!

2 november 2019 13:00

Een echte en spannende bekerwedstrijd op de mat gelegd door de mannen van de JO17 afgelopen vrijdag in Hoofddorp tegen Overbos. Een alles of niets wedstrijd in de bekercompetitie. De talenten van Apollo wisten te winnen in slotfase met 3-4.

Aron de Vries en Jim ter Heurne wisten op sublieme wijze Apollo op voorsprong te zetten. Twee penalty’s en een goal van Overbos zorgde ervoor dat de talenten met een 3-2 achterstand gingen rusten.

In de rust werden de vizieren op scherp gezet en benadrukt door aanvoerder Lucas de Lange dat we niet 45 minuten hebben gereden en de wedstrijd hebben verzet om hier met een verliespartij weer weg te gaan. Het team herpakte zich in de 2e helft.

Echte mannenduels werden uitgevochten en het volgende talent van het team liet van zich horen. Liam Vlaar maakte een fitte indruk en had z’n tegenstander in de tang. Echter tot goals van de mannen kwam het niet. Het grote tijdrekken van de tegenstander was begonnen.

De coaches langs de lijn zagen dat er wat moest gebeuren zo 10 minuten voor tijd. 1-op-1 achterin maar spelen was de beslissing en laatste man Lucas als breekijzer de spits dan maar in. 1e balcontact in zestien, penalty! Mika Broer schoot deze feilloos binnen. Nu doorpakken!, verlenging en penalty’s hadden we geen zin in. Volgende situatie Mika 1-op-1 met de keeper... GOALLL!! En nu volhouden, 5 minuutjes nog, volgende ronde lonkt voor de talenten. Supporters, coaches, wisselbank trokken het niet meer, wat een spanning! Overbos zet nog een paar keer aan, maar achterin staat het als een huis! Ze kwamen er niet meer doorheen. Scheidsrechter fluit af, 3-4 voor Apollo JO17 met al die talenten! Wat een presentatie!! Spelers en coaches vliegen elkaar in de armen, wat een pot, een echte bekerpot, alles zat erin!!! Een echte teamprestatie, op naar de volgende ronde!

Houdt de website en/of Facebook in de gaten om deze mannen te volgen in het bekertoernooi!