update: AFGELAST. 14-4 Shirtjes presentatie Apollo 3

11 april 2019 18:15


AFGELAST, helaas maar waar: er heeft zich een doemscenario voltrokken: Apollo 3, welke zich zo verheugde op de presentatie van de nieuwe tenues is afgelast omdat de tegenstander geen team op de been kon krijgen. Daardoor zijn we genoodzaakt de nieuwe tenue presentatie te cancellen en uit te stellen naar een nader te bepalen datum.
______________

De mannen van Apollo 3 worden in een nieuw jasje gestoken.

Komende zondag is het eerste vrij, maar niet getreurd: Apollo zorgt voor een ander prachtig schouwspel! Wel wat eerder, dat wel: Apollo 3 speelt 11:00 uur thuis (op het A veld) tegen Zwaagdijk 4, zij staan 1 plek boven hen met 1 punt meer en 3 wedstrijden minder.

Voorafgaande de wedstrijd zal er een fotoshoot zijn met alle aanwezige pers en in het bijzijn van hun sponsoren. Wat zullen ze 'shinen' in hun nieuwe pak welke wordt gesponsord door Frank Molenaar Dienstverlening, het adres voor menig klus van sloop werk tot beton storten tot havenwerkzaamheden, kortom het 'manusje' van alles. Op het nieuwe tenue zal ook de naam van sponsor Van Schagen Tulips prijken, het adres voor alles op het gebied van tulpen: van een prachtige bos tulpen op tafel tot een mooie bos in uw eigen tuin dankzij hun bollen.

Jullie zullen vast reuzen benieuwd zijn hoe hun pakjes om hun strakke lichamen vormen, kom daarom allemaal kijken! Er is geen entree, er is wel plezier, prachtig tiki taka voetbal en een gezellig samenzijn. Kom op tijd!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!