27 mei de Landing: Kippenbrugcup

11 mei 2018 18:15


De Twaalfde man introduceert: een nieuwe editie van de Landing. De Kippenbrugcup. Wanneer? 27 mei in de laatste speelronde van de competitie. Met veel voetbal, een springkussen, blinde poule, DJ Jacco Silver, penalty schieten...

Het programma:
10:30 speelt het tweede tegen KSV 2.
12:45 spelen de jeugd onder 8 tegen de jeugd onder 8 van KSV als opwarmer voor de wedstrijd van het eerste.
14:00 speelt het eerste tegen KSV om de Kippenbrug Cup.

Er is een mooie beker in het leven geroepen om deze wedstrijd nog meer kleur te geven. Hoe hij gaat heten? U verwacht het niet: de Kippenbrug Cup. Onze jongens gaan er natuurlijk alles aan doen om de beker in Hensbroek te houden.

En er zijn meer bekers! Want na de wedstrijd is er penalty schieten voor de jeugd tot en met 14 jaar in verschillende categorieën. Kom allemaal naar het complex waar je je op die dag kunt opgeven.

Tevens is er een springkussen en daarover gesproken: we hebben na de wedstrijd oud wisselspeler van FC Guangzhou Evergrande Taobao en inmiddels DJ van formaat 'Jacco Silver' bereid kunnen vinden om de vrolijke noot ten gehore te brengen.

Dit belooft een gigantisch mooie dag te worden. Neem al jullie vrienden, familie, buren, kennissen enzovoort mee, want deze dag is voor iedereen! Tot de 27ste in San Siro Apollo'68 in 't Ouwe hof.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!