Verslagje KGB Bovenkarspel - Apollo'68 JO10

26 september 2017 22:30

Lees hieronder het ingezonden verslag van de wedstrijd KGB - Apollo'68.

De uitwedstrijd tegen KGB Bovenkarspel met Apollo 68 onder 10.
De opstelling 1ste helft linke op de goal, Finn laatste man in de verdediging van links naar rechts Dilano, Roos en Deverell op het middenveld Let, Mike en Mel en in de spits Robbert.
Onder leiding van Trudy de coach.

De scheidsrechter floot af en voor we het wisten lag de bal al in het net bij KGB, goal Robbert.
Na de goal duurde het even voordat Roos de 2-0 en de 3-0 scoorde.
Daarna maakte KGB de 3-1 maar gauw na die goal scoorde Mike de 4-1 en Dilano de 5-1.
En dat was dan ook de ruststand. Na de rust zag je aan de spelers dat ze de eerste helft alles hadden gegeven want er werd nog 1 keer gescoord door Robbert de 6-1.

Al met al een goed uitslag voor Apollo 68 in de uitwedstrijd tegen KGB.
Het team heeft goed gespeeld,en zeker na de 2 bekerwedstrijden zien we dat het team beter op elkaar ingespeeld raakt.